حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم اسرائیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات اسرائیل به‌رغم اعلام آتش‌بس حمله مرگبار آمریکا به یک کشتی ونزوئلایی ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران تیم‌های مصری برای یافتن جسد اسرای اسرائیل وارد غزه شدند جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم

کشته شدن ۱۰۰ نفر در درگیری میان کُرد‌ها و ترک‌ها + جزئیات

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که تداوم درگیری‌ها میان گروه‌های وابسته به ترکیه و نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) در حومه منبج در شمال سوریه، طی دو روز گذشته، بیش از صد کشته بر جای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وبگاه روزنامه الشرق الاوسط نوشت: «دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان از هر دو طرف تا بامداد یکشنبه به ۱۰۱ نفر رسیده است که ۸۵ نفر از گروه‌های وابسته به ترکیه و ۱۶ نفر از نیرو‌های دموکراتیک سوریه و تشکیلات نظامی وابسته به آنها است».

رامی عبدالرحمن، مدیر دیده‌بان، به خبرگزاری فرانسه گفت که درگیری‌ها در حومه جنوبی و جنوب شرقی منبج متمرکز شده است.

از سوی دیگر، نیرو‌های دموکراتیک سوریه که ستون فقرات آنها را مبارزان کُرد تشکیل می‌دهند، روز شنبه اعلام کردند: تمام حملات اشغالگران ترکیه و مزدوران آنها که با هواپیما‌های جنگی و پهپاد‌های ترکیه‌ای حمایت می‌شوند، به مناطق شرق و جنوب منبج و شمال سد تشرین را ناکام گذاشته‌اند.

به طور همزمان با حمله غافلگیرانه «هیئة تحریر الشام» و گروه‌های وابسته به آن در ۲۷ نوامبر از پایگاه خود در شمال غربی سوریه که منجر به سقوط حکومت رئیس‌جمهور بشار اسد شد، گروه‌های وابسته به آنکارا نیز حمله‌ای علیه نیرو‌های کُرد انجام دادند و در جریان آن منطقه تل رفعت و شهر منبج را از کُرد‌ها تصرف کردند.

از آن زمان به بعد با وجود آتش‌بس اعلام‌شده میان دو طرف، درگیری‌ها در حومه شهر منبج ادامه داشته است.

نیرو‌های دموکراتیک سوریه همچنان کنترل مناطق وسیعی از شمال شرق سوریه و بخشی از استان دیر الزور (شرق) به‌ویژه ساحل شرقی رود فرات را در دست دارند. این مناطق تحت مدیریت خودگردانی که کُرد‌ها در ابتدای منازعه در سوریه در سال ۲۰۱۱ و پس از عقب‌نشینی نیرو‌های دولتی از بخش‌های بزرگی از آنها ایجاد کردند، قرار دارند.

بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹، ترکیه سه عملیات نظامی در شمال سوریه علیه یگان‌های مدافع خلق کُرد، ستون فقرات نیرو‌های دموکراتیک سوریه، انجام داده و موفق شده کنترل دو منطقه مرزی وسیع در داخل سوریه را به دست بگیرد.

روز دوشنبه، احمد شرع، فرمانده اداره جدید سوریه، با هیأتی از نیرو‌های دموکراتیک سوریه دیدار کرد. به گفته یک مقام مطلع به «خبرگزاری فرانسه» این مذاکرات «مثبت» بوده است. / شفقنا

کلمات کلیدی: ترک کرد سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار