گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

شبه‌نظامیان کُرد: سلاح خود را به «جولانی» تحویل نمی‌دهیم

مظلوم عبدی فرمانده شبه‌نظامیان کُرد موسوم به نیرو‌های دمکراتیک سوریه (قسد) تصریح کرد: تصمیمی برای تحویل تسلیحات خود به دولت جدید سوریه نداریم. این فرمانده کُرد با تأکید بر اینکه «ما می‌خواهیم در ارتش آینده سوریه حضور داشته باشیم، نه اینکه نیرو‌های خود را منحل کنیم»، خبر داد که محمد الجولانی کُرد‌ها را به جلسه گروه‌های نظامی دعوت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، مظلوم عبدی فرمانده شبه‌نظامیان کُرد موسوم به نیرو‌های دمکراتیک سوریه (قسد) شامگاه امروز یکشنبه تأکید کرد که ترکیه به دنبال افزایش نفوذ خود در شمال شرق سوریه است.

عبدی به شبکه خبری العربیه گفت: ما قصد داشتیم مشکلات خود را با ترکیه، از طریق گفت‌و‌گو حل کنیم. ترکیه می‌خواهد عین العرب را اشغال کند تا مناطق تحت کنترل خود را یکپارچه سازد.

در حال حاضر، عناصر کُرد با مزدوران ترکیه و شورشیان وابسته به محمد جولانی درگیر هستند. بیشتر این درگیری‌ها در استان حلب در جریان است.

نیرو‌های دموکراتیک روز گذشته از درگیری شدید با مزدوران ترکیه در مناطق مختلفی از شمال و شرق سوریه خبر دادند.

همزمان با حملات ترکیه، نیرو‌های کُرد خبر دادند که در محور شهرک «ابوقلقل» نیرو‌های وابسته به ترکیه را هدف قرار دادند که در این عملیات ۱۷ نفر از مزدوران ترکیه کشته و ۲۱ نفر از جمله چهار سرباز ارتش ترکیه زخمی شدند.

به گفته نیرو‌های دموکراتیک، در جریان این حملات، ۳ خودروی زرهی نیز منهدم شد. کما اینکه در منطقه «دیر حافر» پهپاد‌های ترکیه به شدت پرواز‌های خود را افزایش دادند و با دو پهپاد انتحاری مناطق تحت کنترل عناصر کُرد را هدف قرار دادند.

شبکه الاخباریه سوریه نیز امروز خبر داد که عناصر وابسته به جولانی، در حال ارسال تجهیزات نظامی به سد تشرین در حلب هستند تا با شبه نظامیان کرد وارد درگیری گسترده شود.

مظلوم عبدی هم با اشاره به تداوم درگیری کُرد‌ها با مزدوران ترکیه در استان حلب، تصریح کرد: تصمیمی برای تحویل تسلیحات خود به دولت جدید سوریه نداریم.

این فرمانده کُرد با تأکید بر اینکه «ما می‌خواهیم در ارتش آینده سوریه حضور داشته باشیم، نه اینکه نیرو‌های خود را منحل کنیم»، خبر داد که محمد الجولانی سرکرده شورشیان مسلح حاکم بر دمشق، کُرد‌ها را به جلسه گروه‌های نظامی دعوت نکرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار