ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

عارف: واحدهای نیمه تمام مسکن مهر باید هرچه سریعتر تکمیل شود

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت ساخت و تکمیل واحدهای نیمه تمام مسکن گفت: اتمام واحدهای نیمه تمام مسکن مهر حق قانونی مردم است که باید هرچه سریع‌تر اجرایی و تکمیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم توسعه به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و موضوعات فصل توسعه مسکن و برنامه‌های بهبود ناترازی انرژی در حوزه گاز بحث بررسی و تصمیم‌گیری شد.

 

محمدرضا عارف در این جلسه پس از ارائه گزارش موضوعات فصل توسعه مسکن در برنامه هفتم توسعه، به هماهنگی بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت راه و شهرسازی در تحقق اهداف ساخت مسکن در این برنامه اشاره و تاکید کرد: با توجه به تأکیدات رئیس‌جمهور در شورای عالی مسکن در خصوص ساخت مسکن روستایی و همچنین اقشار آسیب‌پذیر و محروم باید هرچه سریع‌تر برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی برای ساخت و یا تکمیل این واحدها ارائه شود.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت ساخت و تکمیل واحدهای نیمه تمام مسکن مهر و طرح نهضت ملی مسکن افزود: تجربه چندین دهه گذشته در مسکن‌سازی انبوه نشان داده که بخش خصوصی در این زمینه بسیار موفق است و دولت با همکاری فعالان ساخت مسکن و همچنین تأمین منابع مالی، واحدهای نیمه تمام و یا ساخته نشده واحدهای مسکونی طرح‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن را به مردم واگذار می‌کند.

 

عارف خاطرنشان کرد: اتمام واحدهای نیمه تمام مسکن مهر حق قانونی مردم است که طی سالیان گذشته به دلیل عدم تعهدات دولت و تأمین منابع مالی بر زمین مانده که باید هرچه سریع‌تر اجرایی و تکمیل شود.

 

در این جلسه که وزرای اقتصاد، دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و شهرسازی، رؤسای سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، گزارش اولویت‌بندی احکام و موضوعات فصل توسعه مسکن برنامه هفتم توسعه شامل احکام مرتبط با بخش مسکن ۱۳ دستگاه مسئول در حوزه ساخت مسکن در طول سال‌های اجرای برنامه و تا سال ۱۴۰۷، اهداف کمی اولویت دار و برنامه اجرایی ساخت مسکن واحدهای حمایتی، روستایی، بافت فرسوده و انواع احداث مسکن با کمک بخش خصوصی و وضعیت آئین‌نامه‌های مورد نظر برنامه هفتم در حوزه مسکن ارائه شد.

 

پس از این گزارش، اعضای جلسه در خصوص چگونگی تأمین منابع مالی، نحوه تأمین و پرداخت تسهیلات بانکی، اختصاص زمین برای محرومین و اقشار آسیب‌پذیر و تأمین منابع مالی مسکن مهر و نهضت ملی مسکن بررسی و تصمیم‌گیری کردند.

 

در ادامه این جلسه، برنامه بهبود ناترازی انرژی در حوزه گاز و راهکارهای بهبود اقتصاد صرفه‌جویی و کاهش مصرف ارائه شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار