پزشکیان: وابسته به غرب نیستیم/ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست معاون اول رئیس‌جمهور: اکنون در شرایط بحران آب قرار داریم پزشکیان: ایران در برابر تهدید تسلیم نمی‌شود/ هشدار به ترامپ جزئیات سفر رئیس‌جمهور به بوشهر آخرین وضعیت تعطیلی پنجشنبه‌ها از زبان سخنگوی هیئت رئیسه مجلس علم الهدی: امروز تسهیل شرایط ازدواج از هر خیراتی بالاتر است پزشکیان در گفت‌و‌گو با رهبر ملی ترکمنستان: ایران از گسترش همکاری با کشور‌های حاشیه دریای خزر حمایت می‌کند وزیر نفت: آرزوی توقف صادرات نفت هرگز محقق نمی‌شود وزیر کشور: دیگر فریب لبخند دشمن را نخواهیم خورد قالیباف: مردم در میدان هستند / برنامه معیشتی دولت پیش از ماه رمضان اجرایی می‌شود آنچه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در تهران گذشت + تصاویر  رئیس جمهور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن: در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم / دشمنان خواب ایران ضعیف را به گور خواهند برد سردار حاجی‌زاده: ترامپ جرئت حمله به ایران را ندارد؛ نگران بیرون نباشیم و مشکلات داخلی را حل کنیم سرلشکر باقری: برای پذیرش هندسه جدید قدرت آماده شوید نمایش موشک دارای قابلیت شلیک به سمت سرزمین‌های اشغالی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن

پزشکیان: دانشگاه مسئله‌محور از مراکز حل مشکلات است

رییس جمهور در جمع رئیس، معاونین و اساتید دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: دانشگاه مسئله‌محور یکی از مهمترین مراکز برای حل مشکلات و معضلات کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رییس‌جمهور ظهر امروز دوشنبه پس از حضور در مراسم روایت پیشرفت دانشگاه تراز اسلامی در دانشگاه جامع امام حسین (ع)، بازدید از دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز راهبردی، علمی و فناوری و آخرین اقدامات، فعالیت‌ها و دستاورد‌های این دانشگاه در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، دفاعی، انرژی، فنی و مهندسی، هوش مصنوعی و علوم شناختی، طی سخنانی در جمع رئیس، معاونین و اساتید این دانشگاه ضمن تقدیر از اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در این مجموعه علمی در راستای تحقق دانشگاه تراز اسلامی، گفت‌: به اعتقاد و باور بنده دانشگاه یکی از مهمترین مراکز برای حل مشکلات و معضلات کشور است، به شرطی که مسئله محور باشد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه اگر مشکلات جامعه و کشور به مسئله و مشکل دانشگاه‌ها و اساتید و نخبگان آن تبدیل شود، ما در کشور مشکل لاینحلی نخواهیم داشت، تصریح کرد: امروز در حالت خوشبینانه تنها بخش اندکی از مقالات و پژوهش‌ها ناظر به مسائل مبتلابه کشور و قابل استفاده است و بقیه در قفسه‌های بایگانی در حال خاک خوردن است، در حالی که اگر پژوهش با مسئله‌محوری در پی ارائه راه حل برای مشکلات و معضلات روز در حوزه انرژی، صنعت، کشاورزی، محیط زیست و مسائل پولی و مالی بود، ما امروز با این میزان انباشت مشکلات مواجه نبودیم.

پزشکیان در ادامه دانشگاه جامع امام حسین (ع) را در زمره دانشگاه‌های هدفمند که بر اساس نیاز جامعه به دانشجویان آموزش می‌دهد دانست و گفت: دانشگاه‌های ما باید به نحوی ارتقا پیدا کنند که بتوانیم حل مسائل کشور را به آنها بسپاریم که در این صورت هم مدرک‌گرایی صرف از بین خواهد رفت و هم نیاز جامعه مرتفع خواهد شد.

رئیس جمهور به اقدامات و برنامه‌های دولت چهاردهم برای تحول در نظام آموزشی در مدارس به عنوان پایه‌های ورود به دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت‌: ما در این برنامه به دنبال آن هستیم که دانش آموزانی با ذهن‌های نقاد، تحلیل‌گر، تعامل‌گرا و قائل به کار گروهی پرورش دهیم تا زمانی که به دانشگاه وارد شدند، بتوانند با همان روحیه به دنبال حل مسائل کشور باشند، از سوی دیگر تبعیض و بی‌عدالتی در نظام آموزشی ما مانع از شکوفا شدن استعداد‌ها در مناطق کم برخوردار کشور شده است، لذا برای تغییر و اصلاح این روند‌های نادرست در تلاشیم.

پزشکیان در ادامه بر آمادگی دولت برای تعامل و همکاری با دانشگاه جامع امام حسین و دیگر دانشگاه‌ها در قالب طرح‌های اجرایی و عملیاتی برای حل مسائل کشور تأکید کرد و گفت: سازمان برنامه و بودجه موظف شده است از این پس منابع مالی برای پژوهش‌های دانشگاهی را به پژوهش‌های کاربردی و ناظر به ارائه راهکار برای حل مسائل کشور تخصیص دهد.

رئیس جمهور تحقق همکاری دولت و دانشگاه‌ها برای حل مسائل را موجب خنثی شدن دشمنی‌ها علیه کشور دانست و اظهار داشت: یقین داریم با اتکا به ظرفیت‌های عظیم موجود در کشور و تعامل و همکاری مراکز علمی و دانشگاهی با دولت همه نقشه‌های دشمنان برای تحریم، اختلاف افکنی و ناامیدسازی مردم ما نقش بر آب خواهد شد.

پزشکیان همچنین ضمن دعوت از مدیران و اساتید دانشگاه جامع امام حسین (ع) برای ایده پردازی در زمینه توسعه منطقه مکران گفت‌: امیدوارم بتوانیم با کمک و استفاده از تجارب ارزشمند شما، نیات بلند رهبری معظم انقلاب اسلامی در تبدیل جمهوری اسلامی ایران به کشور برتر و نخست منطقه در حوزه اقتصاد و علم و فناوری را محقق کنیم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار