قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

مهاجرانی: با حمایت سران قوا شاهد حذف فیلترینگ از دو سکو بودیم

سخنگوی دولت در نشست خبری گفت: با حمایت خوب سران قوا شاهد این بودیم که در حذف فیلترینگ یا مسدود سازی از دو تا از سکوها صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری خود با تبریک ایام ماه رجب و اعیاد پیش رو و سال نو مسیحی به هموطنان مسیحی کشورمان، گفت: امیدواریم در سال نو مسیحی جهان بر خلاف سال قبل، صلح بیشتری را ببیند. در روز ۱۸ دی ماه چند اتفاق افتاده است. از جمله درگذشت جهان پهلوان تختی که عزت خود را از مردم گرفت. همچنین یاد شهدای هواپیمای هواپیمای اوکراینی و کشتی سانچی و نیز شهادت امیرکبیر را گرامی می‌داریم.

 

وی افزود: امیر کبیر در سه سال خدمات ارزنده‌ای را برای ایران داشت. دارالفنون را ساخت هر چند نتوانست آن را ببیند و نیز واکسیناسیون را در ایران پایه‌ریزی کرد. فراموش نمی‌کنیم چگونه استعمار این مرد را از ما گرفت.

 

سخنگوی دولت با بیان آنکه فردا سالروز ارتحال آیت الله هاشمی را گرامی می‌داریم، گفت: با حمایت خوب سران قوا شاهد این بودیم که در حذف فیلترینگ یا مسدود سازی از دو تا از سکوها صورت گرفت. همچنین شرکت و حضور تجار در نمایشگاه ایران اکسپو را داشتیم زیرا خدمات فنی مهندسی و دانش بنیان‌ها برای ما مزیت رقابتی دارد.

 

استیضاح یک فرصت و یک حق قانون مجلس شورای اسلامی است

وی ادامه داد: جلسات برنامه هفتم توسعه در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در حال پیگیری است و امیدواریم شاهد برش متناسب با زمان در برنامه باشیم و آنچه برای ما مشخص شده را به اجرا در بیاوریم.

 

سخنگوی‌دولت در پاسخ به پرسشی در خصوص علت افزایش قیمت ارز در روزهای گذشته و برنامه دولت برای کاهش این نرخ و نیز مطرح شدن استیضاح وزیر اقتصاد از سوی مجلس، خاطر نشان کرد: معمولاً نرخ ارز تابع موضوع‌های متنوعی است و برخی موضوعات در داخل و برخی در خارج است و این دو با هم تعیین کننده هستند، لذا برخی اوقات شاهد تقاضای القایی هستیم که باعث افزایش نرخ می‌شود ولی واقعیت این است که این موضوع با سال نوی میلادی مصادف شد، زیرا در ابتدای سال نو مسیحی شاهد سفرها و افزایش واردات کالاها هستیم و ثبت سفارش بیشتر می‌شود.

 

وی‌ادامه داد: نکته بعدی هیجانات در این بازار به واسطه اقدامی که برنامه هفتم برای ما معین کرده بود، رخ داد. باید توجه داشت تنوع نرخ ارز باعث ایجاد فساد می‌شود و اقدام دولت در یک نرخ‌سازی باید صورت می‌گرفت و البته این نرخ به زیر ۸۰ هزار تومان آمده و امیدواریم با سیاست‌های بانک مرکزی شاهد وضعیت بهتری باشیم.

 

مهاجرانی در خصوص مطرح شدن استیضاح وزیر اقتصاد از سوی مجلس، تاکید کرد: استیضاح یک فرصت و یک حق قانون مجلس شورای اسلامی است.

 

ما با ترکیه مراودات زیادی داریم

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص مشکل کامیونداران در مرز ترکیه، گفت: ابتدا باید از زحمات کامیونداران تشکر کرد زیرا آنها خیلی از اوقات زحمات زیادی را در سرما و گرما متحمل می‌شوند و محصولات مورد نیاز مردم و کشور را جا به جا می‌کنند، اما در خصوص بروز این مشکل، هیئتی از ایران به سمت ترکیه در حال حرکت است و همان طور که آقای عارف معاون اول رئیس جمهور گفتند، امیدواریم ظرف چند روز یا حتی چند ساعت آینده مشکل کامیونداران حل شود.

 

وی ادامه داد: ما با ترکیه مراودات زیادی داریم که اینگونه مسائل پیش می‌آید و حل می‌شود./ مهر

ارسال نظر