نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول

دهک‌های ۸ تا ۱۰ از طرح نهضت ملی مسکن حذف می‌شوند؟

دهک‌های ۸ تا ۱۰ از طرح نهضت ملی مسکن حذف می‌شوند؟ درحالی وزیر راه از حضور دهک ۸ تا ۱۰ درآمدی بین متقاضیان نهضت ملی مسکن خبر داد که شنیده‌ها حاکی از آن است که قرار نیست این دهک‌ها از طرح مذکور حذف شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی گفت: با ایجاد ارتباط بین سامانه "تم" وزارت راه و شهرسازی و سامانه وزارت کار، دریافتیم بخشی از ۸۰۰ هزار نفر متقاضی -تایید شده- طرح‌های حمایتی (نهضت ملی مسکن) از دهک ۸ تا ۱۰ هستند.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، دیروز، دوشنبه، درباره نهضت ملی مسکن گفت: با ایجاد ارتباط بین سامانه "تم" وزارت راه و شهرسازی و سامانه رفاهی وزارت کار، مشخص شد بخشی از ۸۰۰ هزار متقاضی تأییدشده این طرح‌ها جزو دهک‌های ۸ تا ۱۰ قرار دارند.

وی یادآور شد: این در حالی است که اولویت وزارت راه و شهرسازی و دولت، طبق اصل ۳۱ قانون اساسی، تأمین مسکن برای اقشار کم‌درآمد و محروم جامعه از دهک‌های یک تا سه است. در تمام مدل‌های در دست اجرای وزارت راه و شهرسازی، از الحاق زمین تا شهرک‌سازی، اولویت با دهک‌های یک تا سه خواهد بود.

صادق تأکید کرد: وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم، در تلاش است روند ساخت و ارائه مسکن با تمامی خدمات زیربنایی و روبنایی را تسریع کند، هیچ توقفی در این حوزه وجود ندارد و در تمامی حوزه‌های انتخابیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.

از روز گذشته تاکنون بسیاری از متقاضیان نهضت ملی مسکن در تماس با این خبرگزاری نسبت به احتمال حذف از این طرح ابراز نگرانی کرده‌اند.

شنیده‌ها نشان می‌دهد قرار نیست، متقاضیان نهضت ملی مسکن که در زمان حاضر جزو دهک‌های ۸ تا ۱۰ شناسایی شده‌اند، از این طرح حذف شوند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار