آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ترامپ: خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر نام خواهیم داد

ترامپ: خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر نام خواهیم داد دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب ایالات متحده وعده داد که دولت او نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۵۰
ترامپ: خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر نام خواهیم داد

به گزارش راهبرد معاصر، روز سه‌شنبه، دونالد ترامپ برنامه‌های خود را برای تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» فاش کرد و مباحث مهاجرت را دلیل اصلی این تغییر بزرگ ذکر کرد.

پیش از مراسم تحلیف خود در ۲۰ ژانویه (۱ بهمن)، رئیس جمهور آینده ایالات متحده تغییر نام را اقدام "متناسب" توصیف و بر لزوم جلوگیری از ورود مهاجران به ایالات متحده توسط مکزیک تاکید کرد. وی همچنین موضع خود را در مورد اعمال تعرفه‌های سنگین بر مکزیک و کانادا تکرار کرد.

ترامپ روز سه شنبه تنها یک روز پس از تمسخر دوباره کانادا مبنی بر اینکه پنجاه و یکمین ایالت آمریکا شود، به خبرنگاران گفت: ما نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر خواهیم داد که نوای قشنگی هم دارد.

وی اضافه کرد: این اقدام مناسب است. مکزیک باید اجازه ندهد میلیون‌ها نفر به کشور ما سرازیر شوند.

پیشنهاد ترامپ برای تغییر نام خلیج مکزیک به عنوان بخشی از مواضع تند او در قبال مهاجرت است، که مدت هاست استدلال می‌کند که این امر تهدیدی مهم برای امنیت ایالات متحده است.

علاوه بر این، از رئیس جمهور آینده آمریکا پرسیده شد که آیا می‌تواند به جهان «اطمینان دهد» که از «اجبار نظامی یا اقتصادی» در قبال گرینلند و پاناما استفاده نمی‌کند؟ که ترامپ این مساله را رد کرد.

ترامپ در پاسخ گفت: نه، نمی‌توانم در مورد هیچ یک از این دو به شما اطمینان دهم، اما می‌توانم این را بگویم، ما برای امنیت اقتصادی به آنها نیاز داریم.

در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره بحث غزه، رئیس جمهور منتخب آمریکا بار دیگر تهدیدات قبلی خود را تکرار کرد و گفت: اگر اسرای اسرائیلی تا پیش از زمان آغاز به کار دولت او آزاد نشوند، جهنمی در خاورمیانه به پا خواهد کرد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: ترامپ مکزیک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار