کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

تعطیلی ۶۰ هزار شرکت صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه

جنگ در غزه و حملات متوالی موشکی به سرزمین‌های اشغالی بسیاری از بخش‌های اقتصادی در اراضی اشغالی از جمله گردشگری را با ورشکستگی مواجه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، تأسیسات گردشگری رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ شرایط بغرنجی را پشت سر گذاشت که شدت آن کمتر از اوضاع نابسامان گردشگری طی سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ در نتیجه شیوع اپیدمی کرونا نبود. نسل کشی که رژیم صهیونیستی در این دوره در نوار غزه به راه انداخت، عامل اصلی افول گردشگری در سرزمین‌های اشغالی به شمار می‌رفت.

 

الجزیره جنگ در غزه و حملات متوالی ایران و یمن و لبنان به سرزمین‌های های اشغالی و تعلیق مکرر پرواز شرکت‌های بین‌المللی هواپیمایی به سرزمین‌های اشغالی که بعضاً تا چند ماه استمرار پیدا کرد و برخی از آنها هنوز هم پروازهای خود را از سر نگرفته‌اند را عامل اصلی ورشکستگی صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

 

صنعت گردشگری و ورود گردشگران به سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبل ۷۰ درصد و نسبت به اوج ورود گردشگران به سرزمین‌های اشغالی قبل از اپیدمی کرونا بیش از ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

 

اطلاعات دفتر آمار رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که تعداد گردشگران وارد شده به سرزمین‌های اشغالی طی ۱۱ ماه اول سال ۲۰۲۴ میلادی ۸۸۵ هزار نفر بوده است. این در حالی است که این آمار در مدت مشابه سال قبل بالغ بر ۲.۹۵ میلیون نفر بوده است.

 

این شرایط در حالی دنبال می‌شود که کابینه رژیم صهیونیستی در نتیجه اشتغال به جنگ هیچ برنامه‌ای برای تشویق گردشگری در سرزمین‌های اشغالی ندارد. در نتیجه این اتفاقات بیش از ۶۰ هزار شرکت و پروژه کوچک و متوسط در سال ۲۰۲۴ تعطیل شده‌اند که این رقم نسبت به سال‌های گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

 

با وجود اینکه آمار دقیقی در مورد شرکت‌های گردشگری تعطیل شده در سرزمین‌های اشغالی وجود ندارد، اما این گزارش تصریح می‌کند که بخش گردشگری یکی از بیشترین بخش‌های خسارت دیده در نتیجه جنگ غزه است و بیشتر شرکت‌ها در این بخش تحت تأثیر قرار گرفته یا تعطیل شده‌اند.

 

گزارش‌های صهیونیستی نشان می‌دهند بخش‌های دیگر نظیر ساخت و ساز و کشاورزی نیز از این قاعده مستثنا نیستند. به عنوان مثال حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ شرکت بزرگ ساخت و ساز و احداث زیربناهای اساسی در سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۴ تعطیل شدند که این آمار رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل را نشان می‌داد. بخش کشاورزی نیز در نتیجه محدودیت‌های اعمال شده در تردد مناطق مرزی و کمبود نیروی کار با خسارت‌های عمده‌ای مواجه شده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار