قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

رضایی: حوادث سوریه نتیجه بی توجهی به نیروی ایمان و اراده بود

رضایی: حوادث سوریه نتیجه بی توجهی به نیروی ایمان و اراده بود عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر اتکا به تجهیزات و توپ و تانک و موشک و پهپاد بر نیروی انسانی با ایمان و خلاق و با اراده اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) ا بیان اینکه جنگ تحمیلی را باید از سه منظر و لایه یعنی سخت افزار، نرم افزار و مهمترین وجه آن یعنی مغزافزار مطالعه کرد، اظهار داشت: فرماندهان و فرماندهی با نوآوری و خلاقیت و ابتکار عملیاتی در لایه سوم جای داشت و این بخش جای مطالعه فراوان دارد.

 

رضایی با یادآوری این موضوع که هرگاه از اصول و قواعد موفقیت در دفاع مقدس فاصله بگیریم شکست می‌خوریم، خاطرنشان کرد: اگر اتکا به تجهیزات و توپ و تانک و موشک و پهپاد بر نیروی انسانی با ایمان و خلاق و با اراده اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ می‌دهد و در دفاع مقدس تکیه ما بر نیروی با ایمان و خلاق و مبتکر و بااراده رزمندگان و فرماندهان بود و البته از تجهیزات و فناوری برای تکمیل نیروی دفاعی خود استفاده کردیم.

 

وی ادامه داد: امروز خانه سست عنکبوت رژیم صهیونیستی پشت دیوار تکنولوژی و حمایت‌های نظامی آمریکا و انگلیس و اروپا پنهان شده است و این نیروی انسانی با ایمان و خلاق و مبتکر و با اراده است که می‌تواند این بنیان سست را پشت دیوارهای فناورانه به لرزه اندازد.

 

رضایی در پایان تصریح کرد: عملیات، تاکتیک را تسهیل و استراتژی را تقویت می‌کند و اینگونه بود که در دفاع مقدس جوانانی که تنها ۴۵ روز آموزش دیده بودند ولی طراحی عملیاتی بگونه‌ای بود که آنها می‌توانستند در مقابل افسران کارکشته رژیم بعث بجنگند. نوآوری و ابتکار، عملیاتی ارکان اساسی پیشرفت نظامی است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار