انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

رئیس بنیاد شهید: خانواده شهدای پرواز اوکراین برای تشکیل پرونده مراجعه کنند/غرامت محفوظ است

رئیس بنیاد شهید: خانواده شهدای پرواز اوکراین برای تشکیل پرونده مراجعه کنند/غرامت محفوظ است رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به اینکه همه مسافران پرواز اوکراین شهید تلقی شدند خانواده این عزیزان می‌توانند برای تشکیل پرونده به بنیاد شهید مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به اینکه همه مسافران پرواز اوکراین شهید تلقی شدند خانواده این عزیزان می‌توانند برای تشکیل پرونده به بنیاد شهید مراجعه کنند.

سعید اوحدی اظهار داشت: بعضی از خانواده شهدای پرواز اوکراین پرونده خود را در بنیاد شهید تکمیل و برخی در حال تکمیل پرونده هستند، اما آمار نهایی خانواد‌هایی که تحت پوشش بنیاد شهید قرار گرفته‌اند را ندارم، چون برخی از آنها در شهرستان‌ها هستند و فرایند کار در آنجا انجام می‌شود.

وی در خصوص غرامت شهدا نیز توضیح داد: در دولت دوازدهم غرامت شهدای پرواز اوکراین از سوی وزارت راه و شهرسازی تصویب و برخی از خانواده‌ها به این وزارتخانه مراجعه و پول به حساب آنها واریز شد.

اوحدی تاکید کرد: با فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در خصوص خانواده‌هایی که تاکنون غرامت دریافت نکرده‌اند صحبت کردم، وی گفت «این امانت در اختیار این وزارتخانه است و هر زمان خانواده‌ها مراجعه کنند پول به حساب آنها واریز می‌شود.» / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار