آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

پرداخت غرامت به خانواده‌های حادثه دیده هواپیمای اوکراینی هنوز محقق نشده است

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از عدم تحقق پرداخت غرامت به خانواده‌های حادثه دیده هواپیمای اوکراینی از سوی دولت با وجود پیگیری‌های این سازمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح، حجت الاسلام والمسلمین بهرامی در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه از انجام مراحل تخصصی بررسی‌ها در مورد سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد و گفت: سازمان قضایی نیروهای مسلح برای بررسی دقیق‌تر پرونده، اقدام به شبیه سازی حادثه نیز کرده است.

وی افزود: آنچه در حال حاضر لازم است به صورت جدی از سوی دولت پیگیری و اجرا شود، موضوع پرداخت غرامت به خانواده‌های حادثه دیده است که با وجود پیگیری‌های این سازمان هنوز محقق نشده است.

رئیس قوه قضاییه نیز با تقدیر از اقدامات سازمان قضایی نیروهای مسلح در پیگیری پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی، تبیین دقیق ابعاد و زوایای حقوقی مسئله برای خانواده‌های جانباختگان در این سانحه هوایی را در اطمینان بخشی به آنها نسبت به تلاش دستگاه قضا برای پیگیری حقوقشان مؤثر دانست و نسبت به پیگیری موضوع پرداخت غرامت به خانواده‌های آسیب دیده در جلسه مسئولان عالی قوا تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، پرواز شمارهٔ ۷۵۲ هواپیمایی بین‌المللی اوکراین که از تهران به مقصد کی‌یف اوکراین در پرواز بود صبح روز 18 دی 1398 هدف موشک‌های پدافند هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سقوط کرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر