گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

اخطار شدیداللحن ایران به فرانسه: میزبانی جلسه منافقین مصداق بارز مداخله در امور داخلی ایران است

اخطار شدیداللحن ایران به فرانسه: میزبانی جلسه منافقین مصداق بارز مداخله در امور داخلی ایران است سخنگوی وزارت امور خارجه امشب میزبانی جلسه گروهک تروریست منافقین توسط فرانسه را به عنوان مصداق روشن حمایت از تروریسم و نقض تعهد حقوقی بین‌المللی دولت فرانسه برای پیشگیری و مقابله با تروریسم خواند و این اقدام را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ میزبانی همایش گروهک تروریستی منافقین توسط فرانسه با واکنش سخنگوی دستگاه دیپلماسی رو‌به‌رو شد.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه امشب (شنبه) ۲۲ دی‌ماه، میزبانی یک جلسه گروهک تروریستی منافقین توسط فرانسه را به عنوان مصداق روشن حمایت از تروریسم و نقض تعهد حقوقی بین‌المللی دولت فرانسه برای پیشگیری و مقابله با تروریسم، محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سابقه اقدامات تروریستی گروهک منافقین که منجر به شهادت هزاران نفر از هموطنان بی‌گناه و مجروح شدن هزاران نفر دیگر شده و نیز با یادآوری همدستی این گروهک با رژیم صدام در جریان تجاوز نظامی ۸ ساله به ایران، ادامه حضور و فعالیت عناصر این گروهک در فرانسه را ناقض تکالیف حقوقی بین‌المللی دولت فرانسه وفق مقاوله‌نامه‌های بین‌المللی مرتبط با مقابله با تروریسم و قطعنامه ۱۳۷۳ شورای امنیت سازمان ملل و همچنین مغایر با «اصول بنیادین حقوق بین‌الملل درباره روابط دوستانه و همکاری بین دولت‌ها بر اساس منشور ملل متحد» توصیف کرد.

وی تاکید کرد که مماشات و برخورد گزینشی فرانسه در برابر تروریسم عمل متخلفانه‌ای است که موجد مسئولیت بین‌المللی دولت فرانسه است و از لحاظ اخلاقی و معیار‌های حقوق بشری نیز کاملا مذموم و مردود است.

اسماعیل بقایی مجوز دادن به یک گروهک تروریستی برای برگزاری نشست را مصداق بارز مشارکت در ترغیب خشونت، نفرت پراکنی و مداخله در امور داخلی ایران دانست و تصریح کرد که چنین رفتاری از جانب دولت فرانسه در تناقض آشکار با مبانی حقوق بشر و اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد قرار دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر ضرورت پایبندی همه دولت‌ها به تعهدات حقوقی بین‌المللی خود در زمینه پیشگیری و مقابله با تروریسم و خودداری از هرگونه کمک به سازماندهی و تامین مالی تروریسم، خواستار عمل به این تعهدات از سوی دولت فرانسه شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار