موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

قالیباف: مجلس الان هیچ نقش قانونی و وظیفه‌ای درباره FATF ندارد

رئیس مجلس گفت: مجلس نظر خودش را درباره FATF داده است و الان ما هیچ نقش و وظیفه قانونی در این زمینه نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر. حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۴ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، اظهار کرد: این روزها بحث پالرمو، CFT و FATF در حال بررسی در مجمع تشخیص مصلحت نظام است‌.

 

وی بیان کرد: نمایندگان مجلس هفته آینده برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود می‌روند و در این مدت مجمع نسبت به موضوع مذکور تصمیم‌گیری خواهد کرد.

 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تقاضا می‌کنم برای صیانت از مجلس و برای مطالبه‌ای که ملت ایران از ما دارند، سود و فایده این مسئله برای همه ملت روشن شود تا اگر در آینده پرسیدند که پشت درهای بسته CFT، پالرمو و fatf را تصویب کردند، هزار مشکل پیش نیاید.

 

نقدعلی اظهار کرد: پیشنهاد دیگر آن است که اذن گرفته شود و مذاکرات مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مورد به صورت شفاف د منظر کل ملت ایران پخش شود تا همه بدانند در مملکت چه اتفاقی می‌افتد.

 

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: مجلس در رابطه با fatf مجلس وظیفه خودش را انجام داده و چون بر مصوبه خود اصرار کرد، طبق قانون، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت.

 

وی متذکر شد: مجمع تشخیص مصلحت مدت یک سال فرصت داشته است که رسیدگی کند که دوره زمانی‌اش گذشته و موضوع از دستور رسیدگی خارج شده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت از حضرت آقا درخواست کرده و درخواستشان این بوده که چون خلاف آیین نامه مجمع بوده، مجدداً اجازه رسیدگی به این موضوع به مجمع داده شود.

 

قالیباف گفت: مجلس نظر خودش را در این زمینه و در مجلس در مجلس دهم داد و به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت. اصلاً ما هیچ نقش قانونی الان FATF نداریم. اینکه تک تک نمایندگان مجلس ممکن است نظر داشته باشند، محترم است، اما موضوع در دستور کار مجلس نمی‌تواند قرار بگیرد و طبق قانون اساسی الان در اختیار مجمع است. طبق قانون ما الان هیچ وظیفه‌ای در این زمینه نداریم./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار