محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

مشاور وزیر آموزش و پرورش از راه اندازی مدارس وابسته به حوزه خبر داد

​نیکزاد، مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: راه اندازی مدارس وابسته به حوزه در دستور کار است و طلبه‌هایی که توانمندی لازم را دارند جذب شده اند که امیدواریم نقشی در ترویج بیشتر فرهنگ ایرانی-اسلامی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش با بیان اینکه قدرت ایمان بزرگترین پشتوانه و نجات بخش است، از راه اندازی مدارس وابسته به حوزه علمیه خبر داد.

حجت الاسلام حمید نیکزاد عصر روز دوشنبه در نشست قطب ۵ کشوری ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش در کرمان با بیان اینکه اگر از غزه نگوییم کم لطفی کرده ایم، گفت: امروز شاهد شکافی هستیم که بین آمریکا و کشور‌های اروپایی حتی در دستگاه حاکمیتی اسرائیل ایجاد شده، جریانی که ابتدا از غرب شروع و دنبال شد و خوی درندگی اسرائیل را بیش از پیش نشان داد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم که در بسیاری از کشور‌ها تظاهرات و حضور مردمی در کف میدان اتفاق می‌افتد، نگاه غرب امروز با خدشه مواجه شده و نخبگان باید در این زمینه با راهبرد، شفاف سازی و روشنگری کنند.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش گفت: موجی که برای نیرو‌های مقاومت راه افتاده آنچه هست که رهبری و امام ایجاد کردند، قدرت ایمان نجات بخش است و بزرگ‌ترین پشتوانه نیرو‌های مقاومت است، در فرازی از دعای صحیفه سجادیه آمده "پناه به خدا از مظلومی که پناه و دفاعی ندارد" فرهنگ حمایت از مظلوم را باید در حد توان خود نهادینه کنیم.

حجت الاسلام نیکزاد اظهار کرد: ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه براساس مصوبه ۷۸۶ انقلاب فرهنگی و ابلاغ رئیس جمهور شکل گرفته، آیین نامه شورای همکاری کمیته‌ها ۲۰ سال هست ابلاغ شده و به تازگی تغییراتی کرده که به زودی ابلاغ می‌شود و تا قبل از ابلاغ، نظر همکاران برای ما بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه نقش فرهنگی شورای استانی آموزش و پرورش کم رنگ است، بیان کرد: برای طرح امین هم باید دستورالعملی ابلاغ شود و نظر همکاران را برای بهبود کیفیت اجرای آن جمع آوری می‌کنیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طرح پیوند «مسجد، مدرسه و منزل» هنوز توفیق لازم را کسب نکرده و یکی از مواردی است که وزیر آموزش و پرورش با جدیت پیگیر آن است، نقش دستگاه‌های بیرونی در این طرح جدی گرفته نشده و برای خود دانش آموز هم باید نقش تعریف شود، دانش آموز را باید به مسجد وصل کنیم.

حجت الاسلام نیکزاد گفت: راه اندازی مدارس وابسته به حوزه در دستور کار است و طلبه‌هایی که توانمندی لازم را دارند جذب شده اند که امیدواریم نقشی در ترویج بیشتر فرهنگ ایرانی-اسلامی داشته باشیم. / جماران 

مطالب مرتبط