بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

غریب آبادی: دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی در ژنو سازنده بود

غریب آبادی، معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه نوشت: دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی در ژنو برگزار شد. این گفت‌و‌گو‌ها جدی، صریح و سازنده بودند. ضمن ورود به برخی جزئیات، ایده‌هایی را در دو حوزه رفع تحریم و هسته‌ای که برای حصول به یک توافق ضروری هستند، مورد بحث و بررسی قرار دادیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ غریب آبادی، معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی در ژنو را سازنده خواند.

وی در این باره نوشت: دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی در ژنو برگزار شد. این گفت‌و‌گو‌ها جدی، صریح و سازنده بودند. ضمن ورود به برخی جزئیات، ایده‌هایی را در دو حوزه رفع تحریم و هسته‌ای که برای حصول به یک توافق ضروری هستند، مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

این اتفاق نظر وجود داشت که مذاکرات باید ازسرگیری شده و برای رسیدن به یک توافق، باید فضای مناسبی از سوی همه طرف‌ها ایجاد و حفظ شود. توافق شد که گفت‌و‌گو‌ها ادامه یابد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار