دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

غریب‌آبادی:شیوع کرونا نباید اثر مخربی بر اجرای برنامه‌های همکاری فنی آژانس داشته باشد

غریب‌آبادی:شیوع کرونا نباید اثر مخربی بر اجرای برنامه‌های همکاری فنی آژانس داشته باشد سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، در نشست کمیته همکاری و کمک فنی آژانس که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، شرکت و سخنرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر کاظم غریب‌آبادی، در ابتدا با اشاره به این‌که چالش‌ها و دشواری‌های برآمده از شیوع کرونا نبایستی دست کم گرفته شود، تلاش‌های دبیرخانه آژانس جهت تضمین اجرای موثر برنامه‌های همکاری فنی را بسیار حائز اهمیت دانست و تحقق آنها را مستلزم همبستگی بالا و همکاری در تمامی سطوح جهانی دانست.

وی افزود: باید تضمین شود که وضعیت چالش برانگیز امروز، اثر مخربی بر اجرای برنامه‌های همکاری فنی آژانس نداشته باشد و از همه مهمتر این‌که این پروژه‌ها از منابع پیش‌بینی شده، تضمینی و کافی برخوردار باشند.
غریب‌آبادی با اشاره به برنامه پیشنهادی همکاری فنی آژانس برای سال ۲۰۲۱، تاکید کرد: دبیرخانه، مسئولیت تضمین استفاده از منابع مالی کمک‌شده به برنامه همکاری فنی را برای دستیابی به اهداف برنامه به‌طور موثر و بهینه و مطابق با نیازها و اولویت‌های کشور عضو، بر عهده دارد.

سفیر و نماینده کشورمان نزد آژانس همچنین در مورد پروژه اقدام یکپارچه بیماری‌ها با منشاء حیوانی که پروژه‌ای مهم و جهانی در مبارزه با بیماری‌های مشترک حیوان و انسان است، ضمن اشاره به برنامه آژانس در واکنش به‌موقع به بیمارهای واگیردار و کمک به کشورها در این خصوص و همچنین پیامدهای منفی گسترده و طولانی بیماری کرونا، بر نقش حیاتی تکنیک‌های هسته‌ای در رصد، تشخیص و کنترل چنین بیماری‌هایی تاکید کرد و افزود: معتقدیم که این پروژه به عنوان یک پروژه همکاری فنی بین منطقه‌ای، می‌تواند زمینه خوبی را برای رهبری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایجاد کند و هم‌افزایی را میان تمام تلاش‌ها در سطوح کشوری و منطقه‌ای، به صورت فراگیر و به عنوان یک رویکرد کلی برای بیماری‌های مشترک انسان و دام، ایجاد کند.

غریب‌آبادی همچنین ضمن اعلام حمایت کامل ایران از این پروژه و ابتکاری که سبب ارتقای ظرفیت‌های ملی، منطقه‌ای و جهانی می‌شود، گفت: ما همچنین از این واقعیت پشتیبانی می‌کنیم که این پروژه به روی همه کشورهای عضو آژانس باز است و خروجی‌های مورد انتظار آن، از جمله ایجاد یا تقویت ظرفیت فنی، انسانی و نهادی در موسسات و آزمایشگاه‌های مربوطه در کشورهای عضو برای نظارت، تشخیص و هشدار سریع در مورد شیوع مجدد بیماری‌های مشترک انسان و دام؛ ایجاد مراکز همکاری برای مناطق مختلف؛ و همچنین اجرای سیستم‌های نظارت، ردیابی و رصد بیماری که امکان هشدار سریع را فراهم می‌کنند، می‌تواند به برنامه‌های ملی کشورها در مبارزه با چنین بیماری‌هایی کمک کند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار