دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

غریب‌آبادی:شیوع کرونا نباید اثر مخربی بر اجرای برنامه‌های همکاری فنی آژانس داشته باشد

غریب‌آبادی:شیوع کرونا نباید اثر مخربی بر اجرای برنامه‌های همکاری فنی آژانس داشته باشد سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، در نشست کمیته همکاری و کمک فنی آژانس که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، شرکت و سخنرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر کاظم غریب‌آبادی، در ابتدا با اشاره به این‌که چالش‌ها و دشواری‌های برآمده از شیوع کرونا نبایستی دست کم گرفته شود، تلاش‌های دبیرخانه آژانس جهت تضمین اجرای موثر برنامه‌های همکاری فنی را بسیار حائز اهمیت دانست و تحقق آنها را مستلزم همبستگی بالا و همکاری در تمامی سطوح جهانی دانست.

وی افزود: باید تضمین شود که وضعیت چالش برانگیز امروز، اثر مخربی بر اجرای برنامه‌های همکاری فنی آژانس نداشته باشد و از همه مهمتر این‌که این پروژه‌ها از منابع پیش‌بینی شده، تضمینی و کافی برخوردار باشند.
غریب‌آبادی با اشاره به برنامه پیشنهادی همکاری فنی آژانس برای سال ۲۰۲۱، تاکید کرد: دبیرخانه، مسئولیت تضمین استفاده از منابع مالی کمک‌شده به برنامه همکاری فنی را برای دستیابی به اهداف برنامه به‌طور موثر و بهینه و مطابق با نیازها و اولویت‌های کشور عضو، بر عهده دارد.

سفیر و نماینده کشورمان نزد آژانس همچنین در مورد پروژه اقدام یکپارچه بیماری‌ها با منشاء حیوانی که پروژه‌ای مهم و جهانی در مبارزه با بیماری‌های مشترک حیوان و انسان است، ضمن اشاره به برنامه آژانس در واکنش به‌موقع به بیمارهای واگیردار و کمک به کشورها در این خصوص و همچنین پیامدهای منفی گسترده و طولانی بیماری کرونا، بر نقش حیاتی تکنیک‌های هسته‌ای در رصد، تشخیص و کنترل چنین بیماری‌هایی تاکید کرد و افزود: معتقدیم که این پروژه به عنوان یک پروژه همکاری فنی بین منطقه‌ای، می‌تواند زمینه خوبی را برای رهبری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایجاد کند و هم‌افزایی را میان تمام تلاش‌ها در سطوح کشوری و منطقه‌ای، به صورت فراگیر و به عنوان یک رویکرد کلی برای بیماری‌های مشترک انسان و دام، ایجاد کند.

غریب‌آبادی همچنین ضمن اعلام حمایت کامل ایران از این پروژه و ابتکاری که سبب ارتقای ظرفیت‌های ملی، منطقه‌ای و جهانی می‌شود، گفت: ما همچنین از این واقعیت پشتیبانی می‌کنیم که این پروژه به روی همه کشورهای عضو آژانس باز است و خروجی‌های مورد انتظار آن، از جمله ایجاد یا تقویت ظرفیت فنی، انسانی و نهادی در موسسات و آزمایشگاه‌های مربوطه در کشورهای عضو برای نظارت، تشخیص و هشدار سریع در مورد شیوع مجدد بیماری‌های مشترک انسان و دام؛ ایجاد مراکز همکاری برای مناطق مختلف؛ و همچنین اجرای سیستم‌های نظارت، ردیابی و رصد بیماری که امکان هشدار سریع را فراهم می‌کنند، می‌تواند به برنامه‌های ملی کشورها در مبارزه با چنین بیماری‌هایی کمک کند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار