غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

دستیار پوتین: روسیه هرگز سرزمین‌های جدید را رها نخواهد کرد

«نیکولای پاتروشف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه گفت: مسکو تحت هیچ شرایطی سرزمین‌های جدید خود را رها نمی‌کند و انتظار دارد جامعه بین‌المللی الحاق آنها را به رسمیت بشناسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۴۱۹
دستیار پوتین: روسیه هرگز سرزمین‌های جدید را رها نخواهد کرد

به گزارش راهبرد معاصر، پاتروشف در مصاحبه‌ای با روزنامه «کومسومولسکایا پراودا» که امروز (سه‌شنبه) منتشر شد، گفت: «این موضوع قابل بحث نیست. سرزمین‌هایی که زمانی از سمت کی‌یف اداره می‌شد، بخشی از روسیه شد، زیرا شهروندان آنها مطابق با قوانین بین‌المللی، قوانین روسیه و قوانین این مناطق، این را می‌خواستند.»

این مقام ارشد روس بار دیگر تاکید کرد که اهداف عملیات نظامی روسیه در اوکراین بدون تغییر باقی مانده است.

پاتروشف گفت: «همچنین مهم است که جهان الحاق جمهوری خلق دونتسک، جمهوری خلق لوهانسک، مناطق زاپوریژیا و خرسون، جمهوری کریمه و سواستوپل را که بخشی جدایی‌ناپذیر از کشور ما هستند، به رسمیت بشناسد.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ عملیات نظامی علیه اوکراین را آغاز کرد و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت هدف از این عملیات «حفاظت از مردمی است که توسط رژیم کی‌یف در معرض نسل‌کشی قرار گرفته‌اند.» به گفته رئیس‌جمهور روسیه، هدف نهایی این عملیات، آزادسازی کامل دونباس و ایجاد شرایطی است که امنیت روسیه را تضمین کند.

علاوه بر این، پاتروشف اشاره کرد که اوکراین ممکن است در سال ۲۰۲۵ به عنوان یک کشور «از بین برود.»

این سیاستمدار ارشد روس در مصاحبه خود گفت: «به‌ویژه نگران‌کننده است که اعمال خشونت‌آمیز ایدئولوژی نئونازی و روس‌هراسی متعصب، شهر‌های سابقا مرفه اوکراین از جمله خارکیف، اودسا، میکولایف و دنیپروپتروفسک را ویران می‌کند. در سال آینده، اوکراین ممکن است اصلا وجود نداشته باشد.»

علاوه بر این، این سیاستمدار روس اطمینان داد که اوکراین جزو اولویت‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده نخواهد بود. او افزود که ترامپ بیشتر نگران سایر نقاط جهان مانند گرینلند، مکزیک، کانادا و چین است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار