ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

کسری بودجه سرسام آور رژیم صهیونیستی

کسری بودجه سرسام آور رژیم صهیونیستی روزنامه اقتصادی کالکالیست فاش کرد که سران کابینه صهیونیستی در خصوص کسری بودجه دروغ گفته اند و کسری بیش از آن چیزی است که آنها ادعا می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 15
کد خبر: ۲۶۸۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، اسرائیل با چالش اقتصادی بی‌سابقه‌ای مواجه است که گزارش‌های رسمی حاکی از کسری مالی ۶.۹ درصدی تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۴ یا حدود ۱۳۶ میلیارد شیکل (۳۶.۱ میلیارد دلار) است.

 

روزنامه کالکالیست رژیم صهیونیستی گزارش داد که علیرغم ادعایی که مقامات رسمی می‌خواستند حول این رقم تحمیل کند، حقیقت تاریک‌تر از آن چیزی است که این اعداد نشان می‌دهند، زیرا تحلیل‌ها نشان می‌دهند که کسری واقعی به ۷.۲ درصد تولید ناخالص داخلی یا حدود ۱۴۲ میلیارد شیکل (۳۷.۷ میلیارد دلار) می‌رسد.

 

این روزنامه صهیونیستی می‌گوید با توجه به این وضعیت، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی این رژیم همچنان رسیدن به این عدد را جشن می‌گیرند و موفقیت سیاست‌های اقتصادی را تمجید می‌کنند که واقعیت را منعکس نمی‌کند.

 

به نوشته همین روزنامه، کسری مالی رژیم تروریستی اسرائیل برای سال ۲۰۲۴ نشان دهنده بحران عمیق ساختاری در اقتصاد و سیاست‌های مالی آن است. کالکالیست اضافه کرد که در حالی که کابینه  دستاوردهای دروغین خود را جشن می‌گیرد، صهیونیست‌ها از افزایش هزینه‌های زندگی و کاهش رشد اقتصادی رنج می‌برند.

 

کالکالیست تاکید کرد که اگرچه کابینه افزایش درآمد‌های مالیاتی را برای سال ۲۰۲۴ به ثبت رساند و به ۴۸۵ میلیارد شیکل (۱۲۸.۸ میلیارد دلار) رسید، اما این رقم نشان دهنده رشد واقعی اقتصادی نیست، بلکه ناشی از عوامل استثنایی و موقت است.

 

کالکالیست گزارش می‌دهد که این افزایش تا حد زیادی به این دلیل است که مصرف کنندگان قبل از اینکه نرخ مالیات بر ارزش افزوده به ۱۸ درصد در اوایل سال ۲۰۲۵ افزایش یابد، از خرید نمی‌کنند.

 

بر اساس گزارش امور مالیاتی رژیم تروریستی اسرائیل، واردات لوازم برقی با درصد زیادی افزایش یافته است، مانند ماشین لباسشویی ۱۲۴.۵ درصد، خشک کن ۶۸.۷ درصد و تلویزیون ۱۸۷.۶ درصد نسبت به سال ۲۰۲۳. این خرید‌های موقت حدود ۴.۷ میلیارد شیگل (۱.۲۵ میلیارد دلار) به درآمد‌ها مالیات اضافه کردند. 

 

تحلیلگر روزنامه در پایان هشدار داد که آنچه امروز صهیونیست درحال تجربه کردن آن هستند نشان از کاهش درآمد‌های آینده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار