دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سفارت اسپانیا در سوریه بازگشایی شد/ از سرگیری روابط دیپلماتیک مادرید و دمشق پس از ۱۲ سال

وزیر خارجه اسپانیا بعد از بیش از یک دهه تعلیق فعالیت‌های دیپلماتیک، پرچم کشورش را در سفارت دمشق به اهتزاز درآورد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 16
کد خبر: ۲۶۸۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه اسپانیا بعد از بیش از یک دهه تعلیق فعالیت‌های دیپلماتیک، پرچم کشورش را در سفارت دمشق به اهتزاز درآورد.

در جریان درگیری‌ها در سوریه، اسپانیا در تاریخ مارس ۲۰۱۲ سفارت خود را در سوریه تعطیل کرد، اما اکنون پس از برکناری دولت «بشار اسد» و روی کار آمدن «ابومحمد الجولانی» و همچنین از سرگیری روابط کشور‌های غربی، سفارت اسپانیا مجددا پرچم کشورش را در دمشق به اهتزاز درآورد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، «خوزه مانوئل آلبارس» وزیر امور خارجه اسپانیا در سفارت که سرود ملی اسپانیا در آن نواخته شد، گفت: «برای من افتخار است که شخصا در اینجا هستم.»

وی افزود: «برافراشتن دوباره پرچم اسپانیا نشانه امیدی است که ما به آینده سوریه داریم و تعهدی که به مردم سوریه برای آینده‌ای بهتر منتقل می‌کنیم.»

در بیانیه وزارت خارجه اسپانیا پیش از این سفر نیز آمده است که آلبارس با نمایندگان دولت موقت و جامعه مدنی سوریه دیدار خواهد کرد.

وزیر خارجه اسپانیا همچنین پیش از سفر به سوریه گفت: «پیامی که می‌خواهم بفرستم پیام حمایت از سوریه است. اما ما خطوط قرمز هم داریم. سوریه باید مسالمت‌آمیز باشد. سوریه باید فراگیر باشد و حقوق همه از جمله حقوق زنان و اقلیت‌های قومی و مذهبی باید رعایت شوند.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر