ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است

سفارت اسپانیا در سوریه بازگشایی شد/ از سرگیری روابط دیپلماتیک مادرید و دمشق پس از ۱۲ سال

وزیر خارجه اسپانیا بعد از بیش از یک دهه تعلیق فعالیت‌های دیپلماتیک، پرچم کشورش را در سفارت دمشق به اهتزاز درآورد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 16
کد خبر: ۲۶۸۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه اسپانیا بعد از بیش از یک دهه تعلیق فعالیت‌های دیپلماتیک، پرچم کشورش را در سفارت دمشق به اهتزاز درآورد.

در جریان درگیری‌ها در سوریه، اسپانیا در تاریخ مارس ۲۰۱۲ سفارت خود را در سوریه تعطیل کرد، اما اکنون پس از برکناری دولت «بشار اسد» و روی کار آمدن «ابومحمد الجولانی» و همچنین از سرگیری روابط کشور‌های غربی، سفارت اسپانیا مجددا پرچم کشورش را در دمشق به اهتزاز درآورد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، «خوزه مانوئل آلبارس» وزیر امور خارجه اسپانیا در سفارت که سرود ملی اسپانیا در آن نواخته شد، گفت: «برای من افتخار است که شخصا در اینجا هستم.»

وی افزود: «برافراشتن دوباره پرچم اسپانیا نشانه امیدی است که ما به آینده سوریه داریم و تعهدی که به مردم سوریه برای آینده‌ای بهتر منتقل می‌کنیم.»

در بیانیه وزارت خارجه اسپانیا پیش از این سفر نیز آمده است که آلبارس با نمایندگان دولت موقت و جامعه مدنی سوریه دیدار خواهد کرد.

وزیر خارجه اسپانیا همچنین پیش از سفر به سوریه گفت: «پیامی که می‌خواهم بفرستم پیام حمایت از سوریه است. اما ما خطوط قرمز هم داریم. سوریه باید مسالمت‌آمیز باشد. سوریه باید فراگیر باشد و حقوق همه از جمله حقوق زنان و اقلیت‌های قومی و مذهبی باید رعایت شوند.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار