سخنگوی مجمع تشخیص: حجم تولید موشک‌ها طرف مقابل را پای میز مذاکره نشانده است محسن رضایی: ما در مذاکرات جدی هستیم مردم ایران بانگ «الله اکبر» سر دادند آمار جان‌باختگان حوادث اخیر در خراسان رضوی اعلام شد سید حسن خمینی: اگر مردم را در سرنوشتشان دخالت ندهید، با آنها درگیر می‌شوید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه جدید صادر کرد + جزئیات دریادار ایرانی: حضور ناو‌های ما در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد، صرفاً یک حضور نظامی نیست محسن رضایی: امروز جهان شاهد رونمایی از ماهیت واقعی آمریکا است رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید جزئیات تصمیم گیری نهایی در دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر بلاتکلیفی یک میلیون نیروی شرکتی با وجود مصوبه مجلس/ سرانجام طرح ساماندهی چه می‌شود؟ دستور عارف برای تدوین طرح ایجاد پایداری نسبی در قیمت ۱۱۰ کالای پرمصرف در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور فرمانده مرزبانی چه گذشت؟ جلسه ستاد بررسی حوادث دی‌ماه به دستور رئیس‌جمهوری برگزار شد

جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۳۳
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم گرامی‌داشت شهید مجاهد نواب صفوی و شهدای فدائیان اسلام با حضور مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) در حسینیه فاطمه‌الزهرا (س) سپاه تهران بزرگ برگزار شد.

سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲ نهضت اسلامی را پایه‌گذاری کرد و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رساند و امروز ۴۵ سال است که این انقلاب به برکت دل‌ها، فکر‌ها و قدم‌ها استوار است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در سال‌های دهه ۳۰ بعد از کودتا، خفقان و ظلمی به وجود آمد که کار و اقدام شهید نواب صفوی مهم و مورد توجه بود. شهید نواب صفوی بعد از ۷۰ سال هنوز خیر و برکت به ما می‌رساند.

وی ابعاد معنوی شهدا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اجرای حکومت اسلامی و احکام اسلام یک عنایت بزرگ است که خداوند تحقق آن را به دست حضرت امام خمینی (ره) در جمهوری اسلامی محقق کرد.

سردار فدوی عنوان کرد: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت. مردم فلسطین استقامت و تحمل کردند لذا پس از هر صبر و مقاومتی پیروزی صورت می‌گیرد که محقق شد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهید نواب صفویی در شرایط خفقان دهه ۳۰ تاکید داشتند باید حکومت اسلامی تحقق پیدا کند. نواب عالم دین بود لذا به رعایت اصول شرعی در هر اقدامی مقید بود و بخاطر این روحیه است که یاد ایشان در دل‌ها زنده است و باید به این برنامه‌ها تببین کننده این راه باشیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سپاه غزه آتش بس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار