پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن سرلشکر موسوی: نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد

جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۳۳
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم گرامی‌داشت شهید مجاهد نواب صفوی و شهدای فدائیان اسلام با حضور مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) در حسینیه فاطمه‌الزهرا (س) سپاه تهران بزرگ برگزار شد.

سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲ نهضت اسلامی را پایه‌گذاری کرد و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رساند و امروز ۴۵ سال است که این انقلاب به برکت دل‌ها، فکر‌ها و قدم‌ها استوار است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در سال‌های دهه ۳۰ بعد از کودتا، خفقان و ظلمی به وجود آمد که کار و اقدام شهید نواب صفوی مهم و مورد توجه بود. شهید نواب صفوی بعد از ۷۰ سال هنوز خیر و برکت به ما می‌رساند.

وی ابعاد معنوی شهدا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اجرای حکومت اسلامی و احکام اسلام یک عنایت بزرگ است که خداوند تحقق آن را به دست حضرت امام خمینی (ره) در جمهوری اسلامی محقق کرد.

سردار فدوی عنوان کرد: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت. مردم فلسطین استقامت و تحمل کردند لذا پس از هر صبر و مقاومتی پیروزی صورت می‌گیرد که محقق شد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهید نواب صفویی در شرایط خفقان دهه ۳۰ تاکید داشتند باید حکومت اسلامی تحقق پیدا کند. نواب عالم دین بود لذا به رعایت اصول شرعی در هر اقدامی مقید بود و بخاطر این روحیه است که یاد ایشان در دل‌ها زنده است و باید به این برنامه‌ها تببین کننده این راه باشیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سپاه غزه آتش بس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار