تمدید اختیارات ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل و نظارت دولت بر قیمت‌ها بررسی جداول بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون امنیت ملی سفر غیررسمی پزشکیان به تبریز حمله افراد مسلح به مرزبانان در بانه/ ۳ مرزبان مجروح شدند خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران: رئیس جمهور آمریکا خود تروریست واقعی است/ سپاه هرگز تسلیم فشار‌های دشمنان نخواهد شد معاون وزارت دفاع: آنها که می‌گویند پدافند ما از بین رفته در آخر نادانی هستند / پدافند ما قطعاً پاسخگویی فوق‌العاده مناسبی خواهند داشت پزشکیان دستور نصب تجهیزات واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر را صادر کرد قالیباف اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان را ابلاغ کرد پزشکیان: اگر ۱۰۰ مرکز هسته‌ای را بزنید بچه‌های ما هزار تا می‌سازند درگیری نیرو‌های تکاوری با افراد مسلح در ریگان/ یک متهم کشته شد عارف: شیب پیری جمعیت در ایران تند است پاپی‌زاده، نماینده مجلس: یارانه پردرآمد‌ها باید حذف شود/ حدود ۵۰ درصد از جمعیت کشور نیازمند دریافت یارانه هستند؛ مابقی افراد نیازی ندارند ۱۰ فروند شناور ناجی تحویل ناوگان دریایی کشور شد پزشکیان: وابسته به غرب نیستیم/ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست معاون اول رئیس‌جمهور: اکنون در شرایط بحران آب قرار داریم

جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۳۳
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم گرامی‌داشت شهید مجاهد نواب صفوی و شهدای فدائیان اسلام با حضور مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) در حسینیه فاطمه‌الزهرا (س) سپاه تهران بزرگ برگزار شد.

سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲ نهضت اسلامی را پایه‌گذاری کرد و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رساند و امروز ۴۵ سال است که این انقلاب به برکت دل‌ها، فکر‌ها و قدم‌ها استوار است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در سال‌های دهه ۳۰ بعد از کودتا، خفقان و ظلمی به وجود آمد که کار و اقدام شهید نواب صفوی مهم و مورد توجه بود. شهید نواب صفوی بعد از ۷۰ سال هنوز خیر و برکت به ما می‌رساند.

وی ابعاد معنوی شهدا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اجرای حکومت اسلامی و احکام اسلام یک عنایت بزرگ است که خداوند تحقق آن را به دست حضرت امام خمینی (ره) در جمهوری اسلامی محقق کرد.

سردار فدوی عنوان کرد: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت. مردم فلسطین استقامت و تحمل کردند لذا پس از هر صبر و مقاومتی پیروزی صورت می‌گیرد که محقق شد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهید نواب صفویی در شرایط خفقان دهه ۳۰ تاکید داشتند باید حکومت اسلامی تحقق پیدا کند. نواب عالم دین بود لذا به رعایت اصول شرعی در هر اقدامی مقید بود و بخاطر این روحیه است که یاد ایشان در دل‌ها زنده است و باید به این برنامه‌ها تببین کننده این راه باشیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سپاه غزه آتش بس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار