مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

واکنش دفتر نتانیاهو به بیانیه سه‌جانبه قطر، مصر و آمریکا درباره آتش‌بس غزه

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به بیانیه بامداد امروز (جمعه) قطر، مصر و آمریکا درباره غزه اعلام کرد، این رژیم مذاکره کنندگانی را برای شرکت در نشست ۱۵ اوت به محل مذاکرات اعزام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 09
کد خبر: ۲۵۳۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در واکنش به بیانیه مذکور گفت، هدف از اعزام تیم مذاکره‌کنندگان نهایی کردن جزئیات و اجرای «توافق چهارچوبی» است.

کشور‌های آمریکا، قطر و مصر بامداد جمعه و در بیانیه‌ای مشترک اعلام کرده‌اند توافق برای توقف درگیری‌ها در غزه و آزادی اسرا تکمیل شده و باید بدون تاخیری نهایی شود. این کشور‌ها گفته‌اند تنها جزئیات توافق باقی مانده است و باید روی آن کار شود.

طبق این بیانیه، «پس از ماه‌ها فعالیت، میانجیگران آماده هستند تا پیشنهاد نهایی را به حماس و اسرائیل ارائه کنند.»

این کشور‌ها از حماس و رژیم صهیونیستی خواستند تا مذاکرات را در دوحه و یا قاهره از سر بگیرند تا در یک هفته جزئیات پایانی را نهایی کرده و اجرای آن را آغار کنند.

همزمان، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت، بیانیه مشترک آمریکا، مصر و قطر درباره مذاکرات تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه «استثنایی» بود.

این روزنامه افزود: «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به نتانیاهو اعلام کرده است که دیگر بهانه‌ای برای تعویق در معامله غزه وجود ندارد.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش کردند که یک مقام کاخ سفید به نتانیاهو توضیح داده که باید اسرا را از غزه خارج کند و زمان آن رسیده که این موضوع تعیین تکلیف شود.

مقام آمریکایی همچنین تصریح کرد که اسرائیلی‌ها از بیانیه مشترک درباره غزه استقبال کردند و قطر و مصر در تلاشند تا حماس نیز آن را بپذیرد.

وبگاه تایمز اسرائیل نوشته بر اساس جزئیاتی که تاکنون رسانه‌ای شده، طرف‌ها به سمت توافقی سه مرحله‌ای در حال حرکت هستند که با آزادی شماری از اسرای اسرائیلی از غزه و عقب‌نشینی نظامیان اشغالگر از بخش‌هایی از غزه آغاز می‌شود.

در همین راستا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد: خانواده‌های اسرای اسرائیلی نزد مقاومت فلسطین در نوار غزه گفته‌اند: ما از نتانیاهو می‌خواهیم که جزئیات پایانی اجرای معامله تبادل اسرا را تکمیل کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار