نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 17
کد خبر: ۲۶۸۶۳۳
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم گرامی‌داشت شهید مجاهد نواب صفوی و شهدای فدائیان اسلام با حضور مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) در حسینیه فاطمه‌الزهرا (س) سپاه تهران بزرگ برگزار شد.

سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲ نهضت اسلامی را پایه‌گذاری کرد و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رساند و امروز ۴۵ سال است که این انقلاب به برکت دل‌ها، فکر‌ها و قدم‌ها استوار است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در سال‌های دهه ۳۰ بعد از کودتا، خفقان و ظلمی به وجود آمد که کار و اقدام شهید نواب صفوی مهم و مورد توجه بود. شهید نواب صفوی بعد از ۷۰ سال هنوز خیر و برکت به ما می‌رساند.

وی ابعاد معنوی شهدا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اجرای حکومت اسلامی و احکام اسلام یک عنایت بزرگ است که خداوند تحقق آن را به دست حضرت امام خمینی (ره) در جمهوری اسلامی محقق کرد.

سردار فدوی عنوان کرد: آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی حق بود که در غزه محقق شد؛ تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی صورت گرفت. مردم فلسطین استقامت و تحمل کردند لذا پس از هر صبر و مقاومتی پیروزی صورت می‌گیرد که محقق شد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهید نواب صفویی در شرایط خفقان دهه ۳۰ تاکید داشتند باید حکومت اسلامی تحقق پیدا کند. نواب عالم دین بود لذا به رعایت اصول شرعی در هر اقدامی مقید بود و بخاطر این روحیه است که یاد ایشان در دل‌ها زنده است و باید به این برنامه‌ها تببین کننده این راه باشیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سپاه غزه آتش بس
مطالب مرتبط
ارسال نظر