مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

واریز باقیمانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان در بهمن

در جلسه مشترک وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه مقرر شد تا فرآیند واریز باقی مانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان از بهمن ماه آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، تاخیر یک‌ساله در واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته، نارضایتی‌های گسترده‌ای را در میان این قشر به وجود آورده است.

بازنشستگان سال ۱۴۰۲ نیز تاکنون ۴۰ درصد از پاداش پایان خدمت خود را دریافت کرده‌اند و ۶۰ درصد این پاداش هنوز پرداخت نشده است.

علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اخیرا از دریافت مجوز سران قوا برای اختصاص ۲۳ هزار میلیارد تومان برای پرداخت باقی‌مانده پاداش ۷۵ هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ خبر داده بود.

هم اکنون در جلسه مشترک امورآموزش وپرورش سازمان برنامه و بودجه و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، پرداخت باقیمانده پاداش پایان خدمت بررسی و قرار شد به زودی پرداخت شود.

در جلسه مشترک علی درویشی رئیس امور آموزش و پرورش سازمان برنامه و بودجه و علی فرهادی معاون برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش که امروز در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، بر تسریع پرداخت باقی مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ تأکید و مقرر شد؛ تمهیدات لازم برای طی فرایند تبدیل منابع تخصیص یافته در این زمینه، تسریع شود.

با توجه به مصوبه سران قوا و رفع محدودیت قانونی پرداخت باقی مانده پاداش سال ۱۴۰۲ بازنشستگان فرهنگی، تلاش برای پرداخت هرچه سریعتر آن از طرف وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه به صورت مستمر ادامه دارد.

در این جلسه تأکید شد، فرایند مذکور با حداکثر بهره‌گیری از زمان و سرعت، اجرایی و فرآیند واریز به حساب ذینفعان طی ماه آینده آغاز شود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر