ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عراقچی: از دولتی که مورد تایید مردم سوریه باشد، حمایت می‌کنیم

عراقچی: از دولتی که مورد تایید مردم سوریه باشد، حمایت می‌کنیم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات جاری در کشور سوریه گفت ایران از هر دولتی که موردتایید مردم سوریه باشد، حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 31
کد خبر: ۲۶۹۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که اخیرا به دوحه سفر کرده است، امروز (جمعه)، در گفت‌و‌گو با شبکه قطری «الجزیره» گفت: «ما از هر دولتی که مورد تایید مردم سوریه باشد و همچنین ثبات و تمامیت ارضی این کشور حمایت می‌کنیم.»

سوریه پس از سرنگونی حکومت «بشار اسد» رئیس‌جمهور پیشین این کشور طی ۲ ماه گذشته شاهد تحولات بسیاری بوده است.

«احمد الشرع» ملقب به «ابو محمد الجولانی» سرکرده شورشیان «هیئت تحریر الشام»، چهارشنبه شب، پس از گذشت حدود ۲ ماه از سرنگونی حکومت بشار اسد به عنوان رئیس دوره انتقالی در این کشور تعیین شد.

به دنبال تعیین جولانی به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه، ارتش و پارلمان سوریه نیز منحل شده‌اند و همچنین عمل به قانون اساسی سال ۲۰۱۲ در این کشور متوقف شده است.

وزیر خارجه ایران در بخش دیگری از اظهاراتش به اجرای توافق آتش‌بس غزه پرداخت و در این باره گفت: «تهران آماده کمک‌رسانی به فلسطینیان در نوار غزه است.»

عراقچی ادامه داد: «به مقاومت فلسطین پیروزی و بازگردانی اسرا را تبریک می‌گوییم. هفتم اکتبر، آرمان فلسطین را احیا کرد و این موضوع در منطقه و جهان به مسئله اول تبدیل شد.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار