کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

ترامپ اسناد ترور جان‌اف‌‌کندی را منتشر می‌کند

دونالد ترامپ گفت: اسناد محرمانه مربوط به ترور جان اف کندی، سناتور رابرت کندی و مارتین لوتر کینگ رهبر حقوق سیاهان را در روز‌های آینده منتشر خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۹۲۱
ترامپ اسناد ترور جان‌اف‌‌کندی را منتشر می‌کند

به گزارش راهبرد معاصر، رویترز نوشت: دونالد ترامپ گفت: اسناد محرمانه مربوط به ترور جان اف کندی، سناتور رابرت کندی و مارتین لوتر کینگ رهبر حقوق سیاهان را در روز‌های آینده منتشر خواهم کرد.

ترامپ که روز دوشنبه به کاخ سفید بازمی گردد، در جریان مبارزات انتخاباتی وعده داد که پرونده‌های محرمانه اطلاعاتی و اجرای قانون در مورد ترور جی اف کندی رییس جمهور سی و پنجم آمریکا در سال ۱۹۶۳ را منتشر کند. او دو بار در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۲۱ هم چنین قولی داده بود، اما او در نهایت در برابر فشار‌های آژانس اطلاعات مرکزی و دفتر تحقیقات فدرال تسلیم شد و بخش قابل توجهی از اسناد را به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی پنهان نگه داشت.

کینگ و رابرت کندی هر دو در سال ۱۹۶۸ ترور شدند.

ترامپ گفت: در روز‌های آینده، ما سوابق باقی مانده مربوط به ترور رئیس جمهور جان اف کندی، برادرش رابرت کندی، و همچنین دکتر مارتین لوتر کینگ جونیور و سایر موضوعات مورد علاقه مردم را عمومی خواهیم کرد.

ترور جان‌اف کندی منبع جذابیت و سوال در ایالات متحده است. این قتل به یک فرد مسلح به نام لی هاروی اسوالد نسبت داده شده است و وزارت دادگستری و دیگر نهاد‌های دولت فدرال در دهه‌های اخیر مجدداً این نتیجه را تأیید کرده‌اند. اما نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از آمریکایی‌ها معتقدند مرگ او نتیجه یک توطئه گسترده‌تر بوده است.

رابرت اف کندی جونیور وزیر بهداشت و خدمات انسانی منصوب ترامپ، پسر رابرت کندی و برادرزاده جی اف کندی گفته که معتقد است سیا در مرگ عمویش دست داشته است، ادعایی که آژانس آن را بی اساس توصیف کرده است. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار