محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

مدیر کل منابع طبیعی تهران: پارک چیتگر ماه آینده احیا می‌شود

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: پوشش گیاهی پارک چیتگر با کاشت نزدیک به ۶ هزار اصله نهال ظرف یک ماه آینده با نظارت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران احیا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۹۳۱
مدیر کل منابع طبیعی تهران: پارک چیتگر ماه آینده احیا می‌شود

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، محمدرضا آخوندی مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار داشت: حدود ۶ هزار اصله درخت به ویژه گونه کاج در پارک چیتگر بر اثر تنش آبی دچار خشکیدگی، طغیان آفت و بیماری شده که باید قطع و همزمان نهال‌های جدید کاشته شود.

وی افزود: قطع بهداشتی درختانی که دچار آفت‌زدگی و بیماری شده‌اند و همچنین احیای پوشش گیاهی پارک چیتگر با نظارت این اداره کل انجام می‌گیرد.

وی اظهار داشت: چاه‌های آبی که شهرداری از آن برای آبیاری پوشش گیاهی پارک چیتگر برداشت می‌کرد در تابستان با کمبود آب رو‌به‌رو شد، اما در اواخر تابستان امسال چاه‌ها کف‌شکنی شدند و اکنون آب چاه‌ها برای آبیاری نهال‌ها و درختان مناسب هستند.

آخوندی در همین حال اظهار داشت: هر چند پارک‌هایی همچون چیتگر، لویزان و سرخه‌حصار به شهرداری‌های استان تهران احاله مدیریت شده‌اند، اما تحت نظارت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران قرار دارند.

وی توضیح داد: هر یک از پارک‌ها، یک کتابچه طراحی مصوب دارند و برنامه‌ها و عملیاتی مانند عملیات احیایی، سازه‌ای یا هرس بهداشتی باید مطابق آن کتابچه صورت گیرد.

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: با توجه به ضرورت تهیه این کتابچه طرح، مجری و یا شهرداری‌ها موظفند براساس دستورالعمل شرح خدمات، برای پارک‌ها طرح تهیه کنند و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران نیز آن را بررسی و در نهایت مصوب می‌کند و توسط شهرداری‌ها نیز اجرا می‌شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر