بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

جزئیات جدید درباره ساختار وزارت دفاع آتی سوریه

وزیر دفاع دولت موقت سوریه به جزئیات ساختار وزارت دفاع آتی این کشور پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مرهف ابوقصره» وزیر دفاع سوریه اعلام کرد: «ساختن نیرو‌های مسلح با ذهنیت انقلابی و جناحی درست نیست و هدف ما دفاع از میهن و تأمین امنیت مرز‌ها است». وی افزود: ما با بیش از ۷۰ گروه از سراسر سوریه دیدار کردیم و همه آنها تمایل خود را برای پیوستن به وزارت دفاع اعلام کردند. پیوستن به وزارت دفاع به صورت جناحی نخواهد بود، بلکه از طریق انتصاب هر یک از فرماندهان در مکان مناسب خواهد بود.

ابوقصره افزود: «کمیته‌ای متشکل از افسران نظامی از گروه‌های مختلف تشکیل دادیم تا ساختار جدیدی برای ارتش سوریه تدوین کنیم».

وی همچنین به موضوع اختلاف میان دولت و نیرو‌های دموکراتیک سوریه پرداخت که با انحلال و تحویل سلاح مخالفند و گفت مذاکرات با نیرو‌های دموکراتیک سوریه ادامه دارد و در حال حاضر روی موضوعات زندان‌های داعش و دسترسی کامل به نهاد‌ها و مرز‌های کشور متمرکز است. ابوقصره ابراز امیدواری کرد این موضوع به صورت مسالمت‌آمیز حل شود.

وی اعلام کرد: «برای تأمین امنیت مناطق فعالیت داعش تلاش می‌کنیم».

وزیر دفاع سوریه در مورد اشغالگری رژیم صهیونیستی در سوریه هم گفت تلاش بر این است که عقل و منطق بر گزینه نظامی غلبه پیدا کند و در عین حال کشور‌های میانجی هستند که رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار می‌دهند از مناطقی که به سمت آنها پیش‌روی کرده، عقب‌نشینی کند.

وی همچنین اشاره کرد مذاکرات با نیرو‌های روسیه از طریق کانال‌های وزارت خارجه سوریه ادامه دارد./ ایسنا

کلمات کلیدی: سوریه وزارت دفاع
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار