واکنش حزب‌الله به ممانعت از فرود هواپیمای ایرانی در بیروت ناو هواپیمابر آمریکایی با یک کشتی تجاری در دریای مدیترانه برخورد کرد اعتراض شدید مردم بیروت به لغو پرواز هواپیمای ماهان توسط دولت لبنان + فیلم الحوثی: اگر طرح کوچاندن مردم فلسطین اجرا شود، مداخله نظامی و جهاد در راه خدا را آغاز می‌کنیم آمریکا دادستان ارشد دیوان لاهه را تحریم کرد یمن: برای پاسخ به تهدیدات ترامپ علیه غزه، در آماده‌باش کامل هستیم بن گویر: اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم رسانه عبری: اسرائیل ۵ مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند کرملین: پوتین و ترامپ درباره ایران هم گفت‌و‌گو کردند لغو جابجایی بازرسان آژانس در نیروگاه زاپروژیا به دلیل فعالیت نظامی شدید ترامپ: احتمالا با پوتین در عربستان دیدار کنم کاخ سفید آزادی زندانی روسی در جریان تبادل زندانیان را تایید کرد نیویورک‌تایمز: طرح ترامپ برای غزه هدیه‌ای به ایران است سازمان ملل: همچنان داعش سوریه را تهدید می‌کند حماس خواستار تظاهرات در سراسر جهان برای مخالفت با کوچاندن فلسطینیان شد

آمریکا انصارالله یمن را در فهرست گروه‌های «تروریستی» قرار داد

در شرایطی که نیرو‌های آمریکایی از کنترل توان مقاومت یمن ناتوان هستند، کاخ سفید در بیانیه‌ای گفت که دونالد ترامپ در حرکتی تحریک‌آمیز دستور داده تا انصارالله یمن به‌عنوان «سازمان‌های تروریستی خارجی» معرفی شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 23
کد خبر: ۲۶۹۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید آمریکا با امضای دستوری روند شناسایی جنبش انصارالله یمن به‌عنوان یک سازمان «تروریستی» خارجی را آغاز کرد.

در فرمان منتشر شده توسط کاخ سفید آمده است: «این فرمان روندی را آغاز می‌کند که طی آن انصارالله، معروف به حوثی‌ها، به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی در نظر گرفته می‌شود.»

«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه ایالات متحده باید ظرف ۳۰ روز پس از صدور این دستور، گزارشی در مورد آن ارائه کند. پس از آن، ظرف ۱۵ روز، او باید «تمام اقدامات لازم را در رابطه با نامگذاری انصارالله به‌عنوان یک سازمان تروریستی انجام دهد.»

در این فرمان با اشاره به عملیات‌های این گروه مقاومت منطقه‌ای و حملات متعدد به کشتی‌های نیروی دریایی ایالات متحده از سال ۲۰۲۳ که صدای فرماندهان آمریکایی را درآورده و تحرکات آنها را ناکام گذاشته، آمده است: «فعالیت‌های حوثی‌ها (انصارالله یمن) امنیت غیرنظامیان و پرسنل آمریکایی در خاورمیانه، امنیت نزدیک‌ترین شرکای منطقه‌ای ما و ثبات تجارت دریایی جهانی را تهدید می‌کند.»

به گزارش نووستی، پس از آنکه دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور سابق آمریکا تصمیمی را که در دوره اول ترامپ گرفته بود، تغییر داد، این دومین بار است که «انصارالله» به این شکل طبقه‌بندی می‌شود.

در ژانویه ۲۰۲۴، واشنگتن اعلام کرد که «انصارالله» را مجددا به‌عنوان یک گروه «تروریستی» طبقه‌بندی کرد. با این حال، جو بایدن ضرب‌الاجل اجرای این قطعنامه را به تعویق انداخت، آن هم چند ساعت قبل از تاریخ اجرای آن که قرار بود در ۱۶ فوریه ۲۰۲۴ آغاز شود.

انصارالله یمن به عنوان بخشی از محور مقاومت، صهیونیست‌ها را در تنگنا قرار داده است. موشک‌ها و پهپاد‌های یمن که رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهند، همچنان بر تل‌آویو و نهاد‌های امنیتی و نظامی آن سایه افکنده‌اند. همچنین عضو شورای عالی سیاسی یمن در اظهاراتی ضمن ستایش پشتیبانی نیرو‌های مسلح کشورش از نوار غزه، تاکید کرد که متجاوزان نمی‌توانند ملت یمن را شکست دهند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار