ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

قدردانی مکزیک از ایران پس از آزادی دو نفر از اتباع خود توسط یمن

قدردانی مکزیک از ایران پس از آزادی دو نفر از اتباع خود توسط یمن دولت مکزیک از ایران، عمان، قطر و عربستان بابت مساعدت در جهت بازگشت دو تن از اتباع خود از یمن که خدمه کشتی توقیف شده اسرائیلی بودند، قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 23
کد خبر: ۲۶۹۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مکزیک بازگشت دو هموطن خود از یمن را که بخشی از خدمه کشتی اسرائیلی توقیف شده توسط این کشور بودند را جشن گرفت. دولت مکزیک اعلام کرد که امروز در مسقط پایتخت عمان، «مارکوس گومز خرز» و «آرتورو آلبرتو زاکاریاس مزا»، اعضای خدمه کشتی باری گلکسی لیدر که توسط یمن در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۳ توقیف شده بود، آزاد شدند.

در بیانیه دولت مکزیک آمده است: «از زمان توقیف این کشتی، وزارت امور خارجه مکزیک فعالیت‌های دیپلماتیک را برای بازگشت آنها از طریق مذاکره و تماس با میانجیگری دولت‌های کشور‌های دوست از جمله عمان، ایران، عربستان سعودی و قطر انجام داده است. همچنین سازمان ملل و کمیته بین المللی صلیب سرخ، به تسهیل ارتباط با نمایندگان حوثی کمک کردند و تماس دائمی با خانواده‌های آنها برقرار شد، که در طول فرآیند اطلاعات و حمایت از آنها ارائه شد».

این بیانیه می‌افزاید: «در نتیجه این تلاش‌ها، به هر دو هموطن اجازه داده شد مستقیماً و مکرر از طریق تلفن با خانواده‌های خود ارتباط برقرار کنند و کنسول افتخاری مکزیک در یمن نیز اجازه دسترسی به بازداشت‌شدگان را پیدا کرد که سلامت آنها را تأیید کرده و از رفتار آبرومندانه با آنها اطمینان حاصل کرد».

در پایان این بیانیه آمده است: «دولت مکزیک از سلطان نشین عمان برای خدمات خوب، ایران، قطر، عربستان سعودی، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن و کنسول‌های افتخاری کشورمان در یمن و عمان برای حمایت قاطعانه تشکر می‌کند». / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار