قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد قیمت طلا امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸ عیار ۲۵ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان قیمت خورد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۲۶۸ هزار ۵۰۰ تومان شد+ جدول واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ آخرین وضعیت و زمان پرداخت آخرین قیمت طلا شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵؛ جزییات عقب‌نشینی سنگین بازار طلا جزییات کامل وام بازنشستگان با سود ۴ درصد؛ چه کسانی واجد شرایط هستند؟ تأیید بانک مرکزی برای مجوز پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا و تعیین ساعت فعالیت حذف شد + جزئیات آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | سکه امامی و پارسیان چند؟ آخرین قیمت دلار عصر امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ اعلام شد جزئیات طرح انتقال سهمیه سوخت؛ از کارت بانکی تا صدور آنی کارت سوخت مهلت افزایش اعتبار کالابرگ به پایان رسید؟ آخرین وضعیت ثبت‌نام جاماندگان معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی ۶ آبان واریز می‌شود؛ جزئیات مبلغ و زمان پرداخت جزئیات نمره دولت ایران در 6 شاخص حکومتداری در سال 2025 تعمیر و بازسازی کشتی در کشور بومی‌سازی شد

تکذیب گمانه‌زنی‌ها در خصوص واریز سود سهام عدالت / مراقب کلاهبرداران باشید

تکذیب گمانه‌زنی‌ها در خصوص واریز سود سهام عدالت / مراقب کلاهبرداران باشید دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت، در خصوص گمان‌زنی‌ها و اعلام زمان توزیع سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۴۰۲ گفت: تصمیم‌گیری در خصوص زمان توزیع سود سهام عدالت بر عهده شورای عالی بورس است و سهامداران مراقب کلاهبرداری به بهانه توزیع سود سهام عدالت، باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 24
کد خبر: ۲۶۹۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، به تازگی شایعات مختلفی در خصوص واریز سود سهام عدالت توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده است. همچنین اعلام شده، واریز بخشی از این سود به سال بعدی منتقل می‌شود.

مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در این خصوص توضیح داد: پس از برگزاری مجامع سالانه شرکت‌ها، بنا به عملکرد و نیز سود و زیانی که شرکت‌ها شناسایی می‌کنند، تصمیمات مختلفی در خصوص پرداخت و توزیع سود سالانه میان سهامداران گرفته می‌شود، که شرکت‌های سرمایه‌پذیر نیز که بخشی از سهام آنها در قالب سهام عدالت میان مردم توزیع شده است، از این قاعده مستثنی نیستند.

او افزود: طبق قانون پس از برگزاری مجامع سالانه و تصمیم بر تقسیم سود، شرکت‌ها از مهلت قانونی برای توزیع این سود بهره‌مند و برخوردارند و از سوی دیگر ملزم هستند حداکثر تا پایان این مهلت قانونی، به توزیع سود تقسیمی مجامع اقدام کند. بر این اساس باتوجه به این که زمان برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر متفاوت است، این سود در زمان‌های مختلف قابل دریافت و توزیع است، به همین دلیل در سال‌های گذشته این سود به تدریج دریافت و عمدتا طی دو مرحله میان سهامداران عدالت توزیع شده است.

حاجی‌وند ادامه داد: امسال نیز برای سود سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر همانند سال‌های گذشته، این روال در جریان بوده و به تدریج سود سهام عدالت در حال دریافت است.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت تاکید کرد: تصمیم‌گیری در خصوص سود سهام عدالت و نحوه پرداخت آن در اختیار شورای عالی بورس است، و با نظر اعضای این شورا موضوعات مختلف درباره سود سهام عدالت و نیز زمان پرداخت آن مشخص و اعلام می‌شود. با توجه به این که در حال حاضر فعلا زمانی برای توزیع سود سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر در شورای عالی بورس مشخص نشده است، از این رو گمانه‌زنی‌ها و زمان‌های اعلام شده در رسانه‌ها مبنی بر توزیع سود سهام عدالت نادرست است.

حاجی‌وند تاکید کرد: در صورتی که شورای عالی بورس در این خصوص تصمیم‌گیری کند، از طریق رسانه‌های رسمی زمان دقیق توزیع سود سهام عدالت و نیز تصمیمات این شورا در قبال این سود، اطلاع‌رسانی خواهد شد و سهامداران مراقب کلاهبرداری به بهانه توزیع سود سهام عدالت، باشند. / ایسنا 

کلمات کلیدی: سهام عدالت بورس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار