رفع تعلیق ارسال بمب‌های یک تُنی آمریکا به رژیم اسرائیل اعتصاب گسترده ضد دولتی به رهبری دانشجویان در صربستان روسیه: حمله پهپادی اوکراین به «بریانسک» خنثی شد جزئیات سفر هیئت‌های حماس و جهاد اسلامی به قاهره مقامات آمریکایی: تروریستی خواندن انصارالله تاثیری بر مواضعشان ندارد مهر تأیید سنا بر کریستی نوئم به عنوان وزیر امنیت داخلی ترامپ وزیر دفاع جدید آمریکا: نمی‌خواهیم جنگی به راه بیندازیم، بلکه می‌خواهیم جلوی جنگ‌ها را بگیریم حماس: اسراییل در اجرای مفاد توافق آتش‌بس تعلل می‌کند یک اسیر با تابعیت آمریکایی در مرحله سوم آزاد می‌شود استقرار ارتش لبنان در چند روستای جنوب لیطانی فعالیت سفارت امارات در بیروت پس از سه سال از سرگرفته شد ماکرون: در حال تماس‌هایی برای حفظ آتش‌بس لبنان هستیم انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد انصارالله یمن، ده‌ها اسیر دولت مستعفی را آزاد می‌کند واکنش حماس به اقدام آمریکا برای تروریستی خواندن انصارالله یمن

توافق عربستان با «هانس زیمر» برای ساخت سرود ملی

عربستان سعودی از هانس زیمر ـ آهنگساز برنده اسکار ـ خواسته است تا روی نسخه‌ای جدید از سرود ملی این کشور کار کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 24
کد خبر: ۲۶۹۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد اعلام کرد که این درخواست در راستای تلاش‌های عربستان برای تغییر چهره بین‌المللی آن انجام شده است.

ترکی آل‌الشیخ، رئیس اداره کل سرگرمی عربستان، اعلام کرد: زیمر که از پرافتخارترین آهنگسازان تاریخ محسوب می‌شود با «چهارچوب کلی» این پروژه موافقت کرده است.

آل‌الشیخ در شبکه اجتماعی «X» نوشت: «درباره پروژه‌های آینده زیادی بحث کردیم که امیدوارم به‌زودی عملی شوند ... از جمله تنظیم مجدد سرود ملی عربستان با استفاده از ساز‌های مختلف.»

به گفته آل‌الشیخ، زیمر همچنین درباره یک نمایش موزیکال با الهام از عربستان به نام «عربیا»، یک کنسرت بسیار بزرگ و موسیقی متن فیلمی درباره نبرد یرموک که در آینده منتشر خواهد شد، مذاکره کرده است.

او افزود: «ما روی چهارچوب کلی این پروژه‌ها توافق کردیم و امیدوارم به‌زودی به توافق نهایی برسیم.»

«زیمر» در سه دهه فعالیت هنری‌اش برای بیش از ۱۵۰ فیلم، موسیقی متن نوشته است که برخی از آنها جزو آثار تحسین‌شده موسیقی فیلم به‌شمار می‌آیند.

از مهم‌ترین آثار او می‌توان به «مرد بارانی» (۱۹۸۸)، «شیرشاه» (۱۹۹۴)، «مد خون» (۱۹۹۵)، «شاهزاده مصر» (۱۹۹۸)، «گلادیاتور» (۲۰۰۰)، «آخرین سامورایی» (۲۰۰۳)، «بتمن آغاز می‌کند» (۲۰۰۵)، مجموعه «دزدان دریایی کارائیب» (۲۰۰۷-۲۰۰۳)، «رمز داوینچی» (۲۰۰۶)، «فراست/نیکسون» (۲۰۰۸)، «شوالیه تاریکی» (۲۰۰۸)، «شرلوک هولمز» (۲۰۰۹) و «تلقین» (۲۰۱۰)، «دانکرک» (۲۰۱۷)، «بلیدرانر» (۲۰۱۷) و «شیرشاه» (۲۰۱۹) اشاره کرد و تاکنون یک جایزه اسکار (شیرشاه)، دو جایزه گلدن گلوب، چهار جایزه گرمی، یک جایزه موسیقی آمریکا و یک جایزه تونی کسب کرده است و در سال ۲۰۱۰ ستاره‌ای به نامش در پیاده‌روی مشاهیر هالیوود ثبت شد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت (nationalanthems.info)، سرود ملی عربستان با نام «عاش الملیک» (زنده باد پادشاه) در سال ۱۹۴۷ توسط آهنگساز مصری عبدالرحمن الخطیب و به درخواست ملک عبدالعزیز ساخته شد.

نسخه کنونی این سرود در سبک مارش عربی است که در آن دوره رایج بود.

گاردین نوشته است، «عربستان سعودی، به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان و میزبان مقدس‌ترین اماکن اسلامی، در حال اجرای یک برنامه اصلاحی بلندپروازانه است تا اقتصاد خود را از وابستگی به نفت خارج کند.

در سال‌های اخیر، این کشور اقداماتی مانند بازگشایی سینماها، اجازه رانندگی به زنان و پذیرش نخستین گردشگران غیرمسلمان در سال ۲۰۱۸ را انجام داده است. همچنین، پروژه‌های عظیمی مانند مجموعه‌های تفریحی و شهر آینده‌نگر نئوم که هزینه‌ای ۵۰۰ میلیارد دلاری دارد، بخشی از این تغییرات هستند.

آل‌الشیخ در زمینه ترویج فرهنگی و ورزشی نیز فعال بوده است و برنامه‌هایی مانند مبارزات بوکس سنگین‌وزن و کنسرت‌های خوانندگان خارجی را سازمان‌دهی کرده است.

بااین‌حال، فعالان حقوق بشر معتقدند که تلاش‌های عربستان برای بهبود وجهه خود، تلاشی برای پنهان کردن سیاست‌های سختگیرانه‌ای است که همچنان بدون تغییر باقی مانده‌اند.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: عربستان سرود ملی
مطالب مرتبط
ارسال نظر