تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

اقدامات ریاضتی عربستان

وزیر دارایی عربستان امروز اعلام کرد: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی عربستان امروز اعلام کرد: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر می‌کند و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می‌کند.

 

محمد الجادهان، وزیر دارایی عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «کمک هزینه زندگی از ابتدای ماه ژوئن موقتا قطع می‌شود و مالیات بر ارزش افزوده نیز از ابتدای ماه جولای از 5 درصد به 15 درصد افزایش می‌یابد.»

 

«اقدامات دردناک است، اما برای حفظ ثبات مالی و اقتصادی در میان و بلند مدت لازم است... و برای مقابله با بحران بی سابقه ناشی از شیوع کرونا با حداقل خسارت ممکن ضروری است.»

 

گفته می‌شود، در سال 2018، عربستان پس از اینکه قیمت داخلی گاز را بالا برد و مالیات بر ارزش افزوده را مقرر کرد، به منظور جبران هزینه‌های زندگی به هر کارمند دولتی هزار ریال (267 دلار) پرداخت کرد.

 

بر اساس آمار رسمی منتشره در ماه دسامبر، عربستان حدود 1.5 میلیون کارمند در بخش دولتی دارد.

 

بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان درحالی که از سقوط قیمت نفت رنج می برد، همزمان، اقداماتی برای مبارزه با شیوع کرونا انجام داده که رشد اقتصاد این کشور را کند می‌کند.

 

پس از اینکه عربستان در سه ماهه سوم کسری بودجه 9 میلیارد دلاری ثبت کرد، اقدامات ریاضتی ثبت شد.

 

درآمدهای نفتی عربستان در سه ماه نخست امسال 24 درصد نسبت به پارسال کاهش یافته و به 34 میلیارد دلار رسیده است و به طور کلی درآمدهای این کشور 22 درصد افت داشته است.

 

بنا بر این بیانیه، مجموع کاهش هزینه‌های دولتی و پروژه‌ای که این کشور در نظر گرفته است، حدود 100 میلیارد ریال (26.6 میلیارد دلار) است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار