مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

اقدامات ریاضتی عربستان

اقدامات ریاضتی عربستان وزیر دارایی عربستان امروز اعلام کرد: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی عربستان امروز اعلام کرد: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر می‌کند و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می‌کند.

 

محمد الجادهان، وزیر دارایی عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «کمک هزینه زندگی از ابتدای ماه ژوئن موقتا قطع می‌شود و مالیات بر ارزش افزوده نیز از ابتدای ماه جولای از 5 درصد به 15 درصد افزایش می‌یابد.»

 

«اقدامات دردناک است، اما برای حفظ ثبات مالی و اقتصادی در میان و بلند مدت لازم است... و برای مقابله با بحران بی سابقه ناشی از شیوع کرونا با حداقل خسارت ممکن ضروری است.»

 

گفته می‌شود، در سال 2018، عربستان پس از اینکه قیمت داخلی گاز را بالا برد و مالیات بر ارزش افزوده را مقرر کرد، به منظور جبران هزینه‌های زندگی به هر کارمند دولتی هزار ریال (267 دلار) پرداخت کرد.

 

بر اساس آمار رسمی منتشره در ماه دسامبر، عربستان حدود 1.5 میلیون کارمند در بخش دولتی دارد.

 

بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان درحالی که از سقوط قیمت نفت رنج می برد، همزمان، اقداماتی برای مبارزه با شیوع کرونا انجام داده که رشد اقتصاد این کشور را کند می‌کند.

 

پس از اینکه عربستان در سه ماهه سوم کسری بودجه 9 میلیارد دلاری ثبت کرد، اقدامات ریاضتی ثبت شد.

 

درآمدهای نفتی عربستان در سه ماه نخست امسال 24 درصد نسبت به پارسال کاهش یافته و به 34 میلیارد دلار رسیده است و به طور کلی درآمدهای این کشور 22 درصد افت داشته است.

 

بنا بر این بیانیه، مجموع کاهش هزینه‌های دولتی و پروژه‌ای که این کشور در نظر گرفته است، حدود 100 میلیارد ریال (26.6 میلیارد دلار) است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار