غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

اصرار تل‌آویو به نقض آتش بس در جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم نقض آتش بس در جنوب لبنان، اعلام کرد که در حال برنامه ریزی برای هدف قرار دادن زیرساخت های متعلق به حزب الله در اطراف الجلیل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، از زمان آغاز آتش بس ۶۰ روزه در لبنان که اخیراً با عقب نشینی صهیونیست‌ها از روستاهای جنوب این کشور در پی حضور گسترده لبنانی‌ها در این مناطق، پایان یافت، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به نقض مفاد آتش بس ادامه داده است.

 

در همین رابطه روزنامه یدیعوت آحارونوت امروز چهارشنبه به نقل از یک مقام نظامی صهیونیست نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی هر زیرساختی در لبنان که تهدید محسوب شود و در حال حاضر به ارتش لبنان تحویل نشده باشد را هدف حمله قرار خواهد داد.

 

این مقام صهیونیست در ادامه ادعاهای خود ضمن دخالت آشکار در امور حاکمیتی لبنان افزود: تا زمانی که ارتش لبنان به وظایف خود عمل نکند و توانایی کافی برای اعمال وظایفش را نداشته باشد، انتقال کنترل جنوب لبنان به ارتش لبنان را توصیه نمی‌کنیم!

 

وی افزود: ما به اقدامات خود برای حذف هرگونه زیرساخت در لبنان که تهدیدی باشد یا ممکن است در آینده تهدیدی محسوب شود، ادامه خواهیم داد.

 

وی در ادامه گزافه گویی های خود ضمن عدم اشاره به مسئولیت‌های یونیفل و ارتش لبنان، افزود: مسئولیت اطمینان از عدم ایجاد مجدد زیرساخت‌های حزب الله بر عهده ارتش اسرائیل است!

 

وی در ادامه عنوان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در حال برنامه ریزی برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حزب الله در نزدیکی شهر الجلیل (از شهرهای شمال اراضی اشغالی) است.

 

مقام نظامی صهیونیست در ادامه از بانک اهداف ارتش رژیم صهیونیستی که شامل فهرستی طولانی از سایت‌های تسلیحاتی حزب‌الله در بخش شرقی در مجاورت الجلیل است، خبر داد و عنوان کرد که در طول سه هفته آینده ارتش رژیم صهیونیستی برای انهدام آنها وارد عمل خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار