کاخ سفید آزادی زندانی روسی در جریان تبادل زندانیان را تایید کرد نیویورک‌تایمز: طرح ترامپ برای غزه هدیه‌ای به ایران است سازمان ملل: همچنان داعش سوریه را تهدید می‌کند حماس خواستار تظاهرات در سراسر جهان برای مخالفت با کوچاندن فلسطینیان شد افشای طرح رژیم اسرائیل برای غرق کردن مصر «زلنسکی» از مکالمه تلفنی مهم با «ترامپ» خبر داد وزارت امور خارجه: مذاکره با آمریکا تامین کننده منافع ملی ایران نخواهد بود لبنان: تمدید آتش‌بس با اسراییل پس از عید فطر را تکذیب می‌کنیم ایروانی: ایران بر پایبندی به تمامیت ارضی سوریه تاکید دارد پوتین، الجولانی را به روسیه دعوت کرد ترامپ و پوتین با یکدیگر دیدار خواهند کرد تاکید سران مصر و اردن بر عدم کوچاندن ملت فلسطین رئیس‌جمهور عراق: مخالف هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه هستیم اتمام حجت جهاد اسلامی: سرنوشت اسرای اسرائیلی به رفتار نتانیاهو بستگی دارد اخراج بازرس کل آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا

اصرار تل‌آویو به نقض آتش بس در جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم نقض آتش بس در جنوب لبنان، اعلام کرد که در حال برنامه ریزی برای هدف قرار دادن زیرساخت های متعلق به حزب الله در اطراف الجلیل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، از زمان آغاز آتش بس ۶۰ روزه در لبنان که اخیراً با عقب نشینی صهیونیست‌ها از روستاهای جنوب این کشور در پی حضور گسترده لبنانی‌ها در این مناطق، پایان یافت، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به نقض مفاد آتش بس ادامه داده است.

 

در همین رابطه روزنامه یدیعوت آحارونوت امروز چهارشنبه به نقل از یک مقام نظامی صهیونیست نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی هر زیرساختی در لبنان که تهدید محسوب شود و در حال حاضر به ارتش لبنان تحویل نشده باشد را هدف حمله قرار خواهد داد.

 

این مقام صهیونیست در ادامه ادعاهای خود ضمن دخالت آشکار در امور حاکمیتی لبنان افزود: تا زمانی که ارتش لبنان به وظایف خود عمل نکند و توانایی کافی برای اعمال وظایفش را نداشته باشد، انتقال کنترل جنوب لبنان به ارتش لبنان را توصیه نمی‌کنیم!

 

وی افزود: ما به اقدامات خود برای حذف هرگونه زیرساخت در لبنان که تهدیدی باشد یا ممکن است در آینده تهدیدی محسوب شود، ادامه خواهیم داد.

 

وی در ادامه گزافه گویی های خود ضمن عدم اشاره به مسئولیت‌های یونیفل و ارتش لبنان، افزود: مسئولیت اطمینان از عدم ایجاد مجدد زیرساخت‌های حزب الله بر عهده ارتش اسرائیل است!

 

وی در ادامه عنوان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در حال برنامه ریزی برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حزب الله در نزدیکی شهر الجلیل (از شهرهای شمال اراضی اشغالی) است.

 

مقام نظامی صهیونیست در ادامه از بانک اهداف ارتش رژیم صهیونیستی که شامل فهرستی طولانی از سایت‌های تسلیحاتی حزب‌الله در بخش شرقی در مجاورت الجلیل است، خبر داد و عنوان کرد که در طول سه هفته آینده ارتش رژیم صهیونیستی برای انهدام آنها وارد عمل خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار