یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم

پکن جان باختن ۲ شهروند چینی در سقوط هواپیما آمریکایی را تایید کرد

پکن جان باختن ۲ شهروند چینی در سقوط هواپیما آمریکایی را تایید کرد پکن ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان حادثه برخورد هواپیما در فرودگاه واشنگتن، تایید کرد که ۲ شهروند چینی در این سانحه جان باخته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 31
کد خبر: ۲۶۹۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از نشریه گلوبال‌تایمز، وزارت امور خارجه چین درباره برخورد یک فروند هواپیمای غیرنظامی و یک فروند بالگرد نظامی بر فراز رودخانه پوتوماک در واشنگتن در بیانیه‌ای اعلام کرد که پکن مراتب تسلیت عمیق خود را به خانواده‌های قربانیان ابراز داشته و با آنان همدردی می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که ۲ شهروند چینی به‌طرز غم‌انگیزی جان خود را در این حادثه از دست داده‌اند.

دستگاه دیپلماسی چین از ایالات متحده خواست که به‌سرعت اطلاعات جدیدی درباره روند جست‌و‌جو و نجات ارائه دهد، علت حادثه را هرچه زودتر مشخص کند و مسائل مربوطه را به‌طور مناسب رسیدگی نماید.

یک فروند هواپیمای مسافربری با ۶۰ سرنشین و چهار خدمه پروازی، ساعت ۹ شب چهارشنبه به وقت محلی آمریکا حین فرود در فرودگاه ریگان با یک فروند بالگرد نظامی بلک هاوک که سه نظامی سرنشین آن بودند، برخورد کرد. هر ۲ پرنده در رودخانه یخ زده پوتوماک سقوط کردند.

مقام‌های آمریکایی با اعلام اینکه احتمالا همه سرنشینان هواپیمای آمریکن ایرلاینز در برخورد با بالگرد نظامی بلک هاوک ارتش ایالات متحده آمریکا کشته شده‌اند و همه شرایط قبل از سقوط استاندارد بوده است، اعلام کردند لاشه هواپیما در سه قطعه پیدا شده و بدیهی است که اتفاقی افتاده است.

کلمات کلیدی: سقوط هواپیما چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده