دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

اعترافات عاملان شهادت آیت‌الله صدر و هزاران شهروند عراقی

سخنگوی سازمان امنیت ملی عراق، اسامی جنایتکاران بعثی صدامی را که به عنوان عاملان شهادت آیت الله سید محمد باقر صدر، خواهرش بنت الهدی و هزاران شهروند عراقی معرفی شده‌اند، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 31
کد خبر: ۲۶۹۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از میدل ایست نیوز، «ارشد الحاکم» سخنگوی سازمان امنیت ملی عراق در تشریح جزئیات عملیات بازداشت جنایتکاران عضو رژیم بعثی سابق اظهار داشت که پنج نفر از بدترین جنایتکاران وابسته به رژیم سابق و قاتلان شهید آیت الله سید محمد باقر صدر و خواهرش و هزاران شهروند عراقی را بازداشت کردیم.

به گفته وی، عملیات بازداشت این افراد طبق قانون ممنوعیت فعالیت حزب منحل شده بعث و با هماهنگی در بالاترین سطح با همه طرف‌های ذیربط و دستگاه قضایی انجام شد.

الحاکم گفت: متهم اول «سعدون صبری جمیل القیسی» با درجه سرلشکری به صراحت به اجرای اعدام شهید محمد باقر صدر و خواهرش با سلاح شخصی خود و اجرای اعدام دسته جمعی مخالفان رژیم بعثی صدامی به اتهام عضویت در حزب الدعوه و همچنین اعدام ۸ شهروند و دفن آنها در گورجمعی در فلوجه و پل دیالی و اعدام دو جوان از خاندان حکیم و کشتن مخالفان در هور‌های ناصریه اعتراف کرد.

این سخنگو افزود: متهم «هیثم عبدالعزیز فائق» با درجه سرتیپی، مسئول نظارت بر عملیات اعدام سید محمد باقر صدر و خواهرش و اعدام گروهی از اعضای حزب الدعوه بوده است.

وی ادامه داد: متهم «خیرالله حمادی» با درجه سرتیپی، فرماندهی عملیات بازداشت و شکنجه ساکنان شهرک «بلد» را به بهانه وابستگی سیاسی برعهده داشته و در اعدام و دفن آنان مشارکت داشته است. وی همچنین بر عملیات سرکوب کرد‌های فیلی در بغداد و صدور فرمان کوچاندن اجباری خانواده مخالفان از شهرک «بلد» به «نقره السلمان» نظارت داشته و در جنایت قطع دستان در کرکوک و بازداشت و اعدام مخالفان در بغداد مشارکت داشته است.

الحاکم افزود: متهم «شاکر طه یحیی» با درجه سرتیپی، در اعدام بازداشت شدگان کُرد در سال ۱۹۸۴ در بغداد و جلوگیری از برپایی مجالس عزاداری بعد از ترور شهید سیدمحمد صادق صدر و مشارکت در قتل «سلیمان برینجی» از مخالفان رژیم بعثی صدامی مشارکت داشته است.

همچنین متهم «نعمه محمد سهیل صالح» با رتبه سرتیپی، فرماندهی عملیات بازداشت و شکنجه بیش از ۴۰ دانشجوی دانشگاه سلیمانیه و دیگر دانشگاه‌ها و بازداشت مستمر اعضای احزاب اسلامی را بر عهده داشته است.

خاطر نشان می‌شود محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق امروز از دستگیری عاملان به شهادت رساندن شهید سید محمد باقر صدر و خواهرش و شماری از شهدای خاندان الحکیم خبر داد.

نقش جنبش عصائب اهل الحق در دستگیری عاملان جنایت کشتار هزاران شهروند عراقی

با نظارت مستقیم شیخ قیس الخزعلی، جنبش عصائب اهل الحق هویت یکی از عوامل جنایتکار صدام معدوم که با دستان خود جنایت اعدام شهید آیت الله محمد باقر صدر و خواهرش بنت الهدی را مرتکب شد، فاش کرد.

«سعدون صبری جمیل» که از سوابق او مدیریت شعبه پنجم رژیم بعثی صدامی است بعد از سقوط صدام به سوریه فرار کرد و سپس در اربیل ساکن شد. این مجرم تنها کسی است که از محل دفن شهیده بنت الهدی اطلاع دارد.

شیخ قیس الخزعلی در گفتگویی از نقش جنبش عصائب اهل الحق در ردیابی و دستگیری جنایتکار سعدون صبری جمیل که آیت الله محمد باقر صدر از مراجع دینی عراق را اعدام (با گلوله) کرد صحبت می‌کند./ تسنیم 

کلمات کلیدی: شهادت صدر عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار