دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب

ارتش رژیم صهیونیستی از گذرگاه رفح عقب نشینی کرد

با عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از گذرگاه رفح، انتظار می‌رود این گذرگاه فردا برای خروج مجروحان فلسطینی به سمت مصر بازگشایی شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروهای این رژیم از گذرگاه مرزی رفح بین غزه و مصر عقب نشینی کرده‌اند.

 

اتحادیه اروپا نیز از استقرار یک هیئت مدنی در این گذرگاه خبر داده و انتظار می‌رود گذرگاه مذکور بعد از ۹ ماه اشغالگری توسط رژیم صهیونیستی که در جریان نسل کشی در غزه دنبال می‌شد، فردا شنبه بازگشایی شود.

 

کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در صفحه شخصی خود در سایت اجتماعی ایکس نوشت که هیئت نظارت اروپایی بنا به درخواست طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی در گذرگاه رفح استقرار پیدا کرده است.

 

بر اساس این گزارش هیئت مذکور به حمایت از کارمندان فلسطینی مستقر در مرز خواهد پرداخت و اجازه انتقال افرادی که نیازمند خدمات پزشکی هستند را به خارج از غزه صادر خواهد کرد. فعالیت این هیئت بخشی از چارچوب توافق آتش بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی است.

 

از سوی دیگر وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که انتظار می‌رود اولین گروه بیماران و مجروحان فلسطینی فردا از گذرگاه رفح به مصر خواهند رفت. البته بنا بر اعلام خبرگزاری رویترز این گذرگاه فعلاً به صورت یک طرفه باز خواهد بود و کسی اجازه بازگشت به غزه را نخواهد داشت.

 

رادیو صهیونیستی با اعلام عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از گذرگاه رفح، ابراز داشت که این نیروها در اطراف گذرگاه مستقر شدند.

 

به صورت روزانه به ۵۰ مجروح فلسطینی اجازه خروج از این گذرگاه داده خواهد شد و هر مجروح می‌تواند ۳ نفر همراه داشته باشد. به این ترتیب روزانه ۲۰۰ نفر اجازه خروج از گذرگاه رفح به سمت مصر را خواهند داشت./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار