افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد

حمله رژیم صهیونیستی به حدود ۹۰ کاربر «واتس‌آپ»

سخنگوی پیام‌رسان «واتس‌آپ» از حمله سایبری یک شرکت جاسوس‌افزار رژیم صهیونیستی به حدود ۹۰ روزنامه‌نگار و فعال مدنی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، براساس اعلام سخنگوی پیام‌رسان «واتس‌آپ»، یک شرکت جاسوسی رژیم صهیونیستی حدود ۹۰ کاربر شامل روزنامه‌نگاران و فعالان مدنی را هدف حمله سایبری قرار داده است.

 

به گفته وی، این حمله سایبری در بیش از ۲۰ کشور جهان به ویژه در قاره اروپا انجام شده است. سخنگوی واتس‌آپ که نام این شرکت را «پاراگون سولوشنز» اعلام و تاکید کرد که از روشی به اسم «بردار» برای دسترسی غیرقانونی به شبکه و هدف قرار دادن کاربران استفاده شده است. در این روش برای با استفاده از گروه‌های واتس‌آپ برای کاربران یک فایل پی‌دی‌اف آلوده ارسال می‌شود.

 

سخنگوی واتس‌آپ اضافه کرد که شرکت مِتا(شرکت مادر واتس‌آپ) با موفقیت این حمله را مختل کرده است. شرکت واتس‌آپ پس از مجموعه‌ای از حملات، برای پاراگون سولوشنز دستور قضایی توقف فعالیت ارسال کرد. سخنگوی واتساپ گفته که برای آن دسته افرادی که هدف حمله قرار گرفتند، اطلاعات نحوه محافظت از خود در برابر بدافزار جاسوسی ارسال شده است.

 

فرانچسکو کانسِلاتو، سردبیر روزنامه اینترنتی «Fanpage.it» ایتالیا در مقاله‌ای افشا کرد که یکی از خبرنگاران این رسانه هدف این حمله قرار گرفته است.

 

واتس‌آپ در سال ۲۰۱۹ شرکت جاسوسی صهونیستی «NSO Group» را به اتهام کمک به جاسوسان دولتی برای هک کردن گوشی همراه بیش از هزار کاربر شامل خبرنگار، دیپلمات، مقامات ارشد دولتی و مخالفان سیاسی تحت پیگرد قانونی قرار داد. واتس‌آپ در این اقدام حقوقی با شرکت امنیت اینترنتی Citizen Lab مشارکت کرد. در ماه دسامبر ۲۰۲۴، دادگاهی در آمریکا به سود واتس‌آپ رای داد.

 

ناتالیا کراپیوا، مشاور حقوقی ارشد حوزه فناوری در سازمان غیرانتفاعی «Access Now» گفته که این حملات به خبرنگاران و جامعه بازیگران مدنی به امری رایج بدل شده است.

 

یگان ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی زیرمجموعه "آمان" (سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل) قرار دارد. این یگان مأموریت شنود، رمزگشایی از کدهای رایانه‌ای، جنگ و دفاع سایبری، ساخت انواع بدافزارها و هر آنچه که در حوزه جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات یا ضربه زدن به سایر کشورها با استفاده از تجهیزات فنی امکان‌پذیر است را بر عهده دارد. گفته می‌شود یگان ۸۲۰۰، حدود ۵۰۰۰ نفر نیروی انسانی دارد.

 

یکی از اقدام‌هایی که واحد ۸۲۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد، شنود مکالمات است. بدافزار جاسوسی پگاسوس هم در همین راستا طراحی شد. از سال ۲۰۲۱، چندین رسانه بین‌المللی گزارش‌هایی را درباره استفاده چندین کشور از نرم‌افزار پگاسوس شرکت صهیونیستی NSO مستقر در تل‌آویو، برای جاسوسی از مخالفان و خبرنگاران و فعالان اجتماعی، سیاستمداران در سراسر جهان منتشر کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار