دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

تومور ۲کیلویی از بازوی بیمار بابلی خارج شد

تومور ۲کیلویی از بازوی بیمار بابلی خارج شد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از خارج کردن تومور ۲کیلویی از بازوی بیمار بابلی در بیمارستان آیت الله روحانی بابل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانیال حسین‌زاده اظهار داشت: بیماری میانسالی که مورد عمل جراحی بازو قرار گرفت، از دوسال قبل توده‌ای در این ناحیه داشتند که این توده طی ماه‌های اخیر رشد خیلی زیادی پیدا کرده بود، به طوری‌که تمام بازو و قسمتی از زیربغل بیمار را درگیر کرده بود.

فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: با بررسی اولیه با توجه به رشد و ابعاد تومور نیاز به چند مرحله جراحی بود که خوشبختانه موفق شدیم در یک مرحله تمام تومور را از بدن بیمار خارج کنیم.

وی ادامه داد: وقتی افراد با یک توده در اندام خود مواجه می‌شوند حتما در مراحل اولیه برای تشخیص و پیگیری اقدام کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: در مراحل اولیه که توده کوچک می‌باشد توصیه می‌شود توسط جراحی خارج شود، چون میزان درگیری، آسیب در این مرحله بسیار کم است و در صورت عدم پیگیری ممکن است توده کل اندام بیمار را در برگیرد.

‌حسین‌زاده اذعان داشت: در این بیمار، تومور به ناحیه زیر بغل گسترش پیدا کرده و تمام عروق و اعصاب ناحیه را درگیر کرده بود ولی موفق شدیم با حاشیه بسیار خوب تومور را از بدن بیمار خارج کنیم به طوری که عروق و اعصاب را کاملا آزاد کردیم.

فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه اگر این توده به ناحیه عصب و یا عروق آسیب وارد می‌کرد، حفظ عضو زیاد محتمل نبود، توصیه کرد: افراد در صورت مواجه شدن با توده، مخصوصا در مواردی که توده افزایش سایز پیدا می‌کند خیلی جدی پیگیری کنند که باعث تغییرات بدخیمی نشود. / تسنیم

کلمات کلیدی: تومور‌ جراحی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار