طوفان‌ها چطور نام‌گذاری می‌شوند؟ جهانگیر: ۹۳۵ شهید حمله اخیر شناسایی شدند/ ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در میان شهدا مراقب افراد کلاهبردار به روش دریافت پیش پرداخت برای خرید و یا سرمایه گذاری باشید دمای هوای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود طرح ترافیک در پایتخت از امروز اجرا شد آغاز رگبار و کاهش دما در ۹ استان از روز پنجشنبه هفته آینده درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم‌گیری می‌شود دستگیری عامل موساد در مترو تهران هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط

تومور ۲کیلویی از بازوی بیمار بابلی خارج شد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از خارج کردن تومور ۲کیلویی از بازوی بیمار بابلی در بیمارستان آیت الله روحانی بابل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانیال حسین‌زاده اظهار داشت: بیماری میانسالی که مورد عمل جراحی بازو قرار گرفت، از دوسال قبل توده‌ای در این ناحیه داشتند که این توده طی ماه‌های اخیر رشد خیلی زیادی پیدا کرده بود، به طوری‌که تمام بازو و قسمتی از زیربغل بیمار را درگیر کرده بود.

فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: با بررسی اولیه با توجه به رشد و ابعاد تومور نیاز به چند مرحله جراحی بود که خوشبختانه موفق شدیم در یک مرحله تمام تومور را از بدن بیمار خارج کنیم.

وی ادامه داد: وقتی افراد با یک توده در اندام خود مواجه می‌شوند حتما در مراحل اولیه برای تشخیص و پیگیری اقدام کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: در مراحل اولیه که توده کوچک می‌باشد توصیه می‌شود توسط جراحی خارج شود، چون میزان درگیری، آسیب در این مرحله بسیار کم است و در صورت عدم پیگیری ممکن است توده کل اندام بیمار را در برگیرد.

‌حسین‌زاده اذعان داشت: در این بیمار، تومور به ناحیه زیر بغل گسترش پیدا کرده و تمام عروق و اعصاب ناحیه را درگیر کرده بود ولی موفق شدیم با حاشیه بسیار خوب تومور را از بدن بیمار خارج کنیم به طوری که عروق و اعصاب را کاملا آزاد کردیم.

فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه اگر این توده به ناحیه عصب و یا عروق آسیب وارد می‌کرد، حفظ عضو زیاد محتمل نبود، توصیه کرد: افراد در صورت مواجه شدن با توده، مخصوصا در مواردی که توده افزایش سایز پیدا می‌کند خیلی جدی پیگیری کنند که باعث تغییرات بدخیمی نشود. / تسنیم

کلمات کلیدی: تومور‌ جراحی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار