به گزارش «راهبرد معاصر»؛ در گستره تاریخ، نامهایی میدرخشند که فراتر از زمان و مکان، در قلبها جای دارند. ولادت امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع)، سه ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت، فرصتی است برای گرامیداشت یاد و خاطره مردانی که با جان و دل، ایثار، شجاعت و فداکاری را معنا بخشیدند. این سه شخصیت، هرکدام به شیوهای خاص، نقش بیبدیلی در تاریخ اسلام و مکتب انسانسازی اهل بیت(ع) ایفا کردند. ولادت امام حسین(ع) در سوم شعبان، همانند طلوع خورشیدی تابناک، امید و نور را به جهان هدیه کرد.
ولادت امام حسین(ع)، پیشدرآمدی است برای آشنایی با عظمت این شخصیت و فداکاریهای بینظیر ایشان
سیدالشهدا، پاره تن پیامبر(ص) سرشار از عشق به خداوند و محبت به مردم بودند. از همان کودکی با شخصیت قوی و عزم راسخ خود مورد توجه قرار گرفتند. ایشان شاهد ظلم و ستم بودند و در مقابل، با ایمان راسخ و شجاعت بینظیر ایستادگی کردند. ولادتشان فقط یک ولادت نیست؛ بلکه پیمانی است میان خداوند و بشر، پیمانی برای عدالت، پیمانی برای ایثار، پیمانی برای شهادت در راه حق.
امام حسین(ع) با قیام عاشورا، درس عظیم فداکاری و استقامت را به تمام جهان آموخت. ایشان در مقابل ظلم یزید تنها نماندند و با فداکاری، به دشمنان خداوند درس عظیمی دادند. خون پاک ایشان و یاران باوفایشان، درخت تنومند اسلام را آبیاری کرد و همیشه به عنوان نمادی از مقاومت در برابر ظلم و ستم به یاد خواهد ماند.
ولادت امام حسین(ع)، پیشدرآمدی است برای آشنایی با عظمت این شخصیت و فداکاریهای بینظیر ایشان. فرزندی از ثلاله کوثر که فرهنگ شهادت، ایثار و فداکاری را برای دنیا معنا کرد. تولد ایشان در سوم شعبان که بزرگمرد اول سرداران کربلاست، زمین و زمان و آسمان را پر از هلهله و شادی کرد.
حضرت ابوالفضل العباس(ع)، برادر امام حسین(ع) چهارم شعبان سال ۲۶ هجری قمری متولد شدند تا تاریخ برای همیشه در حافظه خود ثبت کند نماد شجاعت، ایثار و وفاداری بینظیر در چنین روزی دیده به جهان گشود. ایشان در روز عاشورا با شجاعت تمام از امام حسین(ع) دفاع کردند و تا آخرین لحظه در کنار برادر خود ماندند. فداکاری ایشان در آوردن آب برای تشنگان دشت کربلا، بهعنوان یکی از زیباترین نمونههای ایثار در تاریخ بشریت به یاد مانده و خواهد ماند.
ایشان با دستان بریده و لبهای تشنه، مظهر شجاعت و فداکاری در فکر آوردن آب برای کودکان و تشنگانی بودند که یزید آب را بر آنها بسته بود. ولادتشان یادآور این مفهوم است که وفاداری و ایثار بدون مرز، همراه با شجاعت بینظیر و قدرت نابودی ستمگران را داراست.
جنگاوری، پهلوانی و رشادت این بزرگمرد و سردار رفیع در حادثه کربلا برای حفاظت و دفاع از امام حسین (ع) و خاندانش نقل محافل است.
علی ابن حسین(ع) امام سجاد، نماد صبر و استقامت در مقابل مصیبت پنجم شعبان سال ۳۸ هجری قمری متولد شدند. ایشان شاهد شهادت پدر و اعضای خانوادهشان بودند و با تمام وجود مصیبت بس عظیم کربلا را تحمل کردند. اما ایشان تنها نگریستنند و ناله نکردند، بلکه با حکمت و موعظه و دعاهای مُثیر خود، مکتب اهل بیت(ع) را ادامه دادند. ایشان در دوران امامت، با رعایت مصلحت و استفاده از روشهای مختلف به مردم آگاهی رساندند و راه هدایت را نشان دادند.
باید با پیروی از مکتب اهل بیت(ع)، در مقابل ظلم و ستم ایستادگی کنیم و همیشه در راه عدالت و انسانیت کوشا باشیم
ولادت ایشان یادآور این است که صبر و استقامت در مقابل مصائب نیز جزئی از مبارزه با ظلم و ستم است. ایشان با سخنان تأثیرگذار خود مکتب حسین(ع) را از میان آتش و خاکستر رهانیدند و به نسلهای بعد منتقل کردند.
ولادت این سه شخصیت بزرگوار، فرصتی است برای بازنگری در زندگی و تجدید بیعت با اهل بیت(ع). ولادت این سه نور الهی یادآور این مفهوم است که ایمان، ایثار، شجاعت، صبر و استقامت ارکان اساسی زندگی انسانی هستند و باید همیشه در پیروی از آنان کوشا باشیم.
باید با پیروی از مکتب اهل بیت(ع)، در مقابل ظلم و ستم ایستادگی کنیم و همیشه در راه عدالت و انسانیت کوشا باشیم. این ولادتها، نشانه امیدی فراگیر و بیکران است که همیشه در قلبهای ما میتپد و به سوی کمال انسانی هدایت میکند. آنها نماد عشق بیپایان، ایثار فراگیر و شجاعت بینظیر هستند و یادشان برای همیشه تاریخ بر سردر همه قلوب مسلمانان جاویدان خواهد ماند.