شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد

هتک حرمت مجدد قرآن کریم در دانمارک

رئیس حزب راستگرای افراطی دانمارک در هتک حرمتی تازه به قرآن کریم، نسخه ای از کتاب الهی مسلمانان را مقابل سفارت ترکیه در کپنهاگ به آتش کشید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «راسموس پالودان» رهبر حزب راست افراطی دانمارک با انتشار ویدئویی از خود اعلام کرد که یک نسخه از قرآن کریم را در مقابل سفارت ترکیه در کپنهاگ سوزانده است.

 

وی در یک کلیپ ویدئویی ضمن انتشار اقدام موهن خود الفاظ تندی را علیه دین مبین اسلام و مسلمانان به کار برد.

 

پالودان در ادامه این کلیپ اضافه کرد که پلیس دانمارک جمعه گذشته پس از قتل سالوان مومیکا (پناهنده عراقی تبار عامل هتک حرمت به قرآن کریم) از برگزاری تظاهرات اعتراضی جلوگیری کرده است.

 

گفتنی است که سلوان مومیکا شخصیت منفور مقیم سوئد چهارشنبه گذشته در آپارتمان مسکونی خود در شهر سودرتلیه سوئد به ضرب گلوله کشته شد. پلیس سوئد در تحقیقات اولیه ۵ نفر را به ظن دست داشتن آنان در قتل وی، بازداشت کرده است.

 

سلوان مومیکا در سال ۲۰۱۸ از عراق وارد سوئد شد و در سال ۲۰۲۱ مجوز اقامت سه ساله دریافت کرد. مومیکا در تابستان ۲۰۲۳ با سوزاندن نسخه‌هایی از قرآن کریم در چندین مناسبت عمومی به عنوان بخشی از اعتراضات خود علیه دین مبین اسلام به شهرت رسید.

 

این اقدامات اعتراضات گسترده‌ای را در جهان اسلام برانگیخت و روابط دیپلماتیک سوئد را به ویژه در جریان مذاکرات الحاق سوئد به ناتو، تحت تأثیر قرار داد. در پی اقدامات وی مردم عراق و حتی اعضای خانواده، اقوام و حتی طایفه‌ای که مومیکا به آن تعلق داشت از اقداماتش تبری جستند و وی را فردی ضد دین و گمراه دانستند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار