دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هوای تهران و کرج در آستانه وضعیت «خطرناک»

سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در تهران و کرج از امروز (۱۴ بهمن) تا روز سه‌شنبه (۱۶ بهمن‌) هشدار داد و بر لزوم کنترل منابع آلاینده و کاهش تردد غیرضروری تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از استمرار پدیده وارونگی دما و افزایش شاخص آلودگی هوا برای تمام گروه‌ها خبر داد.

 

بر این اساس از امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن‌) تا روز سه‌شنبه (۱۶ بهمن‌)، تهران و کرج با جوی پایدار و افزایش غلظت آلاینده‌ها مواجه خواهند شد و در صورت عدم کنترل منابع آلاینده ثابت و متحرک، به‌ویژه در نقاط صنعتی و پرتردد، افزایش شاخص آلودگی به حد بسیار ناسالم و آستانه خطرناک از آثار این مخاطره خواهد بود.

 

مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای تمام گروه‌ها، کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های مربوطه به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان از توصیه‌های سازمان هواشناسی کشور در این شرایط است./ مهر

ارسال نظر