آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود

عاملان جنایت هولناک در پارک قیطریه تهران بازداشت شدند

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: ۳ پیک موتوری که عاملان جنایت هولناک در پارک قیطریه بودند، بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی ولیپور گودرزی در توضیح بیشتر اظهار کرد: چندی قبل، گزارش یک درگیری مرگبار در حوالی پارک قیطریه به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد که با دریافت این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به محل حادثه اعزام شده و تحقیقات اولیه را آغاز کرد.

وی افزود: تیم جنایی در محل با جسد مرد جوانی روبه‌رو شد که بر اثر ضربات چاقو به قتل رسیده بود، بررسی‌های اولیه نشان داد که مقتول در یک درگیری خیابانی با چند پیک‌موتوری که در رستوران‌های اطراف کار می‌کردند، به قتل رسیده است.

سردار گودرزی گفت: تحقیقات اولیه حاکی از آن بود که این جوان در پارک قیطریه حضور داشت و به دلیل چشم در چشم شدن و فحاشی با چند پیک‌موتوری درگیر شده و در جریان این نزاع جان خود را از دست داده است و عاملان جنایت نیز قبل از رسیدن پلیس از محل متواری شده بودند.

وی تصریح کرد: کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در نخستین گام با اقدامات اطلاعاتی، هویت متهمان را شناسایی کردند و دریافتند که آنها قصد دارند به صورت قاچاق از کشور خارج شوند.

سردار گودرزی یادآور شد: در مرحله بعد، تیم جنایی با بهره‌گیری از شیوه‌های علمی و نوین کشف جرم، مخفیگاه دو نفر از متهمان را در سبزوار شناسایی کرد که همین سرنخ کافی بود تا این افراد در یک قدمی بازداشت قرار گیرند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: کارآگاهان پس از دریافت این اطلاعات، بی‌درنگ به مخفیگاه مورد نظر در سبزوار رفتند و پس از تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس، متهمان را طی یک عملیات ضربتی دستگیر کردند.

وی افزود: متهمان پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی، صراحتاً به جرم قتل مرد جوان در شمال تهران اعتراف کردند.

سردار گودرزی گفت: پس از این اعترافات، کارآگاهان مأموریت یافتند با اقدامات اطلاعاتی، هویت دیگر متهمان را شناسایی و آنها را در کوتاه‌ترین زمان ممکن دستگیر کنند.

وی افزود: تحقیقات همچنان ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان با اقدامات گسترده اطلاعاتی، مخفیگاه یکی از متهمان را در استان البرز شناسایی کردند و متوجه شدند او قصد دارد خیلی زود کشور را برای همیشه ترک کند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: کارآگاهان پس از کشف این سرنخ مهم، بی‌درنگ راهی مخفیگاه مورد نظر شدند و پس از تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس متهم را در یک عملیات ضربتی به دام انداختند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس آگاهی پایتخت متذکر شد: متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار