توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی

جزئیات همکاری آموزش و پرورش و شبکه آموزش

در نشستی که بین مدیر شبکه آموزش سیما و مشاور وزیر و رئیس اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، بر همکاری بیشتر شبکه آموزش با وزارت آموزش و پرورش برای تحقق عدالت آموزشی تاکید شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدمهدی قاسمی ـ مدیر شبکه آموزش سیما ـ در نشستی با علی صادقی ـ مشاور وزیر و رئیس اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش به همکاری و همسویی شبکه آموزش با وزارت آموزش و پرورش در جهت اجرایی شدن عدالت آموزشی تاکید کرد.

قاسمی در این نشست گفت: برنامه‌های شبکه آموزش با اهداف آموزشی و تربیتی از جمله مهارت‌افزایی، ترویج زبان و ادبیات فارسی، فنی حرفه‌ای و هوش مصنوعی برای معلمین، والدین و دانش آموزان تولید و پخش می‌شود و قرار است برنامه‌های تخصصی‌تر در ساعت‌های ۱۴ تا ۱۹ به‌ویژه برای دانش‌آموزان ارائه شود.

قاسمی بر اهمیت برنامه‌ریزی رسانه‌ای برای تطبیق اهداف شبکه با آموزش و پرورش تأکید کرد و افزود: شبکه آموزش در کنار وزارت آموزش و پرورش، به تقویت آموزش‌های عمومی و تخصصی و مطالبه‌گری در حوزه تعلیم و تربیت می‌پردازد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای پخش برنامه‌هایی همچون پوشش زنده از مدارس و تشکیل کمیته‌های رسانه‌ای مشترک برای تکریم معلمان و ارزیابی روند مخاطبان خبر داد.

علی صادقی ـ رئیس اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش ـ نیز از رویکرد رهبری و دولت درخصوص تحول در آموزش و پرورش سخن گفت و تأکید کرد: با توجه به اهمیت این حوزه، باید برنامه‌ریزی دقیق و ویژه‌ای برای این موضوع در سطح جامعه و رسانه‌ها صورت گیرد.

او همچنین به احیای بند (چ) وزارتخانه و تولیدات جدید در شبکه آموزش اشاره کرد و از نقش رسانه در تحقق عدالت آموزشی و ارائه راهکار‌هایی برای ارتقاء روابط میان والدین و دانش‌آموزان یاد کرد.

صادقی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم داریم که همراه با خانواده‌هایشان قشر عظیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند. در کنار این دیگر خانواده‌ها هم همواره با امر آموزش و تربیت در ارتباط هستند. پس باید برای این امر برنامه‌ریزی مطلوبی هم در جامعه آموزش و پرورش و هم در رسانه صورت پذیرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر