بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

کُرد‌های سوریه: انفجار‌های منبج ارتباطی به ما ندارد

مظلوم عبدی، فرمانده گروه شبه‌نظامی موسوم به نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) اظهار کرد: ما بمب گذاری‌ها و انفجار‌های رخ داده در شهر منبج را به شدت محکوم می‌کنیم. وی گفت که نیرو‌های دموکراتیک سوریه دست داشتن در بمباران منبج را رد و گروه‌های مورد حمایت ترکیه را به انجام آن متهم می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی وقوع انفجار‌های متعدد در سوریه طی روز‌های گذشته فرمانده شبه نظامیان کُرد مورد حمایت آمریکا هرگونه ارتباط با این انفجار‌ها را رد کرد.

به گزارش شبکه الجزیره، مظلوم عبدی، فرمانده گروه شبه‌نظامی موسوم به نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) اظهار کرد: ما بمب گذاری‌ها و انفجار‌های رخ داده در شهر منبج را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت که نیرو‌های دموکراتیک سوریه دست داشتن در بمباران منبج را رد و گروه‌های مورد حمایت ترکیه را به انجام آن متهم می‌کنند.

عبدی ادامه داد: قسد به دولت سوریه برای تحقیق درباره این انفجار‌ها کمک می‌کند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که صبح امروز سازمان دفاع شهری سوریه اعلام کرد یک خودروی بمب گذاری شده در شهر «منبج» واقع در شرق استان حلب سوریه، منفجر و به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان سوری از جمله چند زن منجر شد.

همزمان شبکه المیادین به نقل از منابع پزشکی محلی سوریه گزارش داد که در این انفجار ۲۱ نفر از جمله ۲۰ زن کشته شدند.

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که در این حادثه ۱۰ شهروند سوری هم زخمی شدند.

دو روز پیش نیز بر اثر انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در مرکز شهر منبج در حومه حلب در شمال سوریه، سه نفر کشته شدند.

اطراف سد تشرین در حومه شرقی منبج، شاهد درگیری‌های روزانه و مداومی بین گروه‌های مسلح موسوم به «ارتش ملی سوریه» (مورد حمایت ترکیه) و شبه نظامیان مسلح قسد (هم‌پیمان آمریکا) است و گروه مسلح «ارتش ملی سوریه»، ماه گذشته کنترل این شهر را در اختیار گرفت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده