تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

تاکید معاون نصرالله بر وحدت ملی لبنان

معاون دبیرکل حزب الله لبنان با تاکید بر لزوم حفظ وحدت ملی شهروندان لبنانی تصریح کرد که مخالف هرگونه تعرض به نیروهای امنیتی و ارتش و اموال و دارایی‌های خصوصی و عمومی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی تصریح کرد: وقتی بر نگهداری سلاح برای مقاومت تاکید می کنیم، این بدان معنا است که نمی پذیریم که لبنان تحت سیطره اسرائیل یا آمریکا باقی بماند.

 

وی افزود: ما مخالف تعرض به ارتش و نیروهای امنیتی و دارایی های خصوصی و عمومی هستیم.

 

شیخ نعیم قاسم در گفت وگو با شبکه تلویزیونی " LBCI " افزود: پیامدها و تبعاتی که امروز شاهد آن هستیم و آنچه لبنان امروز به آن رسیده است، نتیجه انباشت و بنیان نظام است و نه نتیجه وجود حزب الله در داخل دولت.

 

وی تاکید کرد: دولت باید به شیوه ای کار کند که کشور را نجات دهد. بارها گفته ایم که رئیس بانک مرکزی و بانک ها مسئول هستند اما آنها فقط در این زمینه مسئول نیستند.

 

شیخ نعیم قاسم بر حفظ وحدت ملی و وحدت شیعه و سنی تاکید کرد و گفت که هیچ فتنه ای بین اهل سنت و شیعیان نخواهد بود.

 

وی افزود: علت بحران اقتصادی در لبنان، آمریکا و عملکرد بد برخی طرف ها در لبنان است و این حزب الله نیست که کشور را به این جا رسانده است. علت فقر روز افزون در لبنان، فساد و عملکرد سیاسی و فشارهای خارجی است و این حزب الله نیست که کشور را به این وضعیت وخیم رسانده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار