قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

قوه قضائیه: تغییری در وضعیت بابک زنجانی رخ نداده/ فرصت «اقدامات جبرانی» به او داده شده

قوه قضائیه اعلام کرد: در راستای اعمال ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی به بابک زنجانی همچون سایر مجرمان و متهمانی که ابراز ندامت کرده، همکاری نموده و با دستور و نظارت قضائی و تحت نظر ضابطین خاص، با وی همراهی شده و فرصت انجام اقدامات جبرانی با هماهنگی مراجع ذیربط داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 06
کد خبر: ۲۷۰۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ قوه قضائیه اعلام کرد: در پی انتشار شایعاتی درباره آزادی بابک زنجانی، هیچ تغییری در وضعیت وی رخ نداده و اظهار نظر قبلی سخنگوی قوه به قوت خود باقی است.

برخلاف شایعات منتشره در فضای مجازی، تغییری در وضعیت بابک زنجانی رخ نداده و اظهار نظر پیشین سخنگوی محترم قوه قضائیه در این خصوص کماکان به قوت خود باقی است.

با توجه به فضاسازی رخ داده در خصوص تغییر وضعیت بابک زنجانی و اعلام برخی رسانه‌ها مبنی بر آزادی وی، به اطلاع می‌رساند که اظهار نظر قبلی سخنگوی قوه قضائیه در این زمینه کماکان مقرون به صحت می‌باشد و تغییری در وضعیت وی رخ نداده است.

این گزارش می‌افزاید در راستای اعمال ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی به بابک زنجانی همچون سایر مجرمان و متهمانی که ابراز ندامت کرده، همکاری نموده و با دستور و نظارت قضائی و تحت نظر ضابطین خاص، با وی همراهی شده و فرصت انجام اقدامات جبرانی با هماهنگی مراجع ذیربط داده شده است.

گفتنی است، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه در نشست هفدهم در پاسخ به پرسش خبرنگاری در زمینه آخرین وضعیت بابک زنجانی اعلام کرد که وی نه آزاد شده و نه در مرخصی به سر می‌برد. /میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر