موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

هواشناسی: دمای تهران زیر صفر می‌رود

هواشناسی: دمای تهران زیر صفر می‌رود اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما طی امشب و بارش برف و باران در سطح استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 06
کد خبر: ۲۷۰۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما طی امشب و بارش برف و باران در سطح استان تهران خبر داد.

سازمان هواشناسی کشور نسبت به کاهش دما تا ۱۵ درجه سانتیگراد در ۱۹ استان و ماندگاری هوای سرد هشدار داد و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را توصیه کرد.

آسمان استان تهران از امروز (۱۸ بهمن‌ماه) تا یکشنبه (۲۱ بهمن‌ماه) نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با مه رقیق، کاهش شعاع دید، بارش باران و برف با احتمال رگبار و رعد و برق در گستره استان تهران و گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید به‌ویژه در مناطق غربی، جنوبی و ارتفاعات استان پیش‌بینی می‌شود.

در بعضی ساعت‌ها از امشب تا فردا شب (۱۹ بهمن‌ماه) با تقویت رطوبت و تشدید کاهش دمای سامانه بارشی، در نیمه شمالی استان به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات بارش برف و کولاک، در مناطق مرکزی بارش باران و گاهی برف و در مناطق جنوبی بارش باران با احتمال بارش موقت برف مورد انتظار خواهد بود.

همچنین امشب کاهش قابل ملاحظه دمای کمینه و از بامداد شنبه تا دوشنبه (۲۲ بهمن‌ماه) کاهش دما محسوس و یخبندان سطح زمین در گستره استان و وزش سوزباد در ارتفاعات، افزایش محسوس مصرف حامل‌های انرژی پیش‌بینی می‌شود. روز‌های دوشنبه و سه شنبه (۲۳ بهمن‌ماه) آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با مه رقیق گاهی با وزش ملایم تا متوسط، باد و در مناطق پرتردد شهری و نواحی صنعتی انباشت تدریجی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا (۱۹ بهمن‌ماه) ابری و بارش باران، گاهش افزایش باد و رگبار برف با احتمال وزش باد شدید حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی (۲۰ بهمن‌ماه) نیمه ابری، از بعد از ظهر افزایش باد به‌تدریج افزایش ابر گاهی بارش پراکنده در شب کاهش محسوس دما و بارش پراکنده برف با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار