علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد چرا آموزش و پروش در برابر تعطیلی مدارس مقاومت می‌کند؟ «بلک‌فرایدی»؛ روزی برای خرید یا دام کلاهبرداران؟ مهار آتش الیت/ هیچ شعله آتشی دیگر از جنگل‌های الیت زبانه نمی‌کشد سردار رادان: روحیه ایثار و شهادت ستون فقرات امنیت ملی ایران است پیکرهای مطهر 100 شهید گمنام در تهران تشییع شد نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین

هواشناسی: دمای تهران زیر صفر می‌رود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما طی امشب و بارش برف و باران در سطح استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 06
کد خبر: ۲۷۰۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما طی امشب و بارش برف و باران در سطح استان تهران خبر داد.

سازمان هواشناسی کشور نسبت به کاهش دما تا ۱۵ درجه سانتیگراد در ۱۹ استان و ماندگاری هوای سرد هشدار داد و صرفه‌جویی در مصرف انرژی را توصیه کرد.

آسمان استان تهران از امروز (۱۸ بهمن‌ماه) تا یکشنبه (۲۱ بهمن‌ماه) نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با مه رقیق، کاهش شعاع دید، بارش باران و برف با احتمال رگبار و رعد و برق در گستره استان تهران و گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید به‌ویژه در مناطق غربی، جنوبی و ارتفاعات استان پیش‌بینی می‌شود.

در بعضی ساعت‌ها از امشب تا فردا شب (۱۹ بهمن‌ماه) با تقویت رطوبت و تشدید کاهش دمای سامانه بارشی، در نیمه شمالی استان به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات بارش برف و کولاک، در مناطق مرکزی بارش باران و گاهی برف و در مناطق جنوبی بارش باران با احتمال بارش موقت برف مورد انتظار خواهد بود.

همچنین امشب کاهش قابل ملاحظه دمای کمینه و از بامداد شنبه تا دوشنبه (۲۲ بهمن‌ماه) کاهش دما محسوس و یخبندان سطح زمین در گستره استان و وزش سوزباد در ارتفاعات، افزایش محسوس مصرف حامل‌های انرژی پیش‌بینی می‌شود. روز‌های دوشنبه و سه شنبه (۲۳ بهمن‌ماه) آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با مه رقیق گاهی با وزش ملایم تا متوسط، باد و در مناطق پرتردد شهری و نواحی صنعتی انباشت تدریجی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا (۱۹ بهمن‌ماه) ابری و بارش باران، گاهش افزایش باد و رگبار برف با احتمال وزش باد شدید حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی (۲۰ بهمن‌ماه) نیمه ابری، از بعد از ظهر افزایش باد به‌تدریج افزایش ابر گاهی بارش پراکنده در شب کاهش محسوس دما و بارش پراکنده برف با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار