محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

کدام استان ها روز‌های پایانی هفته بارانی می شوند؟

به گفته یک کارشناس سازمان هواشناسی کشور، امروز در برخی نواحی ساحلی دریای خزر و شمال شرق، هرمزگان، دریای عمان، شرق تنگه هرمز، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان شاهد بارش‌های پراکنده خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: امروز در برخی نواحی ساحلی دریای خزر و شمال شرق، همچنین در جنوب برای هرمزگان، دریای عمان، شرق تنگه هرمز، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان بارش پراکنده خواهیم داشت که این بارش‌ها در نقاط سردسیر می‌تواند به شکل برف باشد.

 

وی افزود: فردا چهارشنبه هم مناطق غربی دریای خزر و شمال شرق شاهد بارندگی خواهد بود.

 

این کارشناس اظهار داشت: روز پنجشنبه شمال غرب و سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، دامنه‌های زاگرس برخی نقاط استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان و در دامنه‌های رشته کوه البرز استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان بارش خواهند داشت.

 

وی ادامه داد: به لحاظ دمایی هم از امروز تا آخر هفته شرق و جنوب شرق ۵ تا ۱۰ درجه کاهش دما خواهند داشت که این سرما در بیشتر نقاط کشور تا روز‌های پایانی هفته ماندگار خواهد بود. همچنین از امروز تا پنجشنبه آب‌های خلیج و فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود.

 

گودرزی با اشاره به وضعیت پایتخت گفت: امروز تهران صاف تا کمی ابری و به تدریج شاهد غبار محلی خواهد بود. امروز کمینه هوای تهران صفر و بیشینه آن ۷ درجه سانتیگراد خواهد بود.

 

این کارشناس بیان کرد: بین مراکز استان‌ها هم اردبیل با ۱۵ درجه زیرصفر و بندرعباس با ۲۷ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مراکز استان بوده اند./ میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار