چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه

اظهارات مضحک نتانیاهو درباره نقش منطقه‌ای ایران

اظهارات مضحک نتانیاهو درباره نقش منطقه‌ای ایران نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که همچنان به تحقق اهداف سه گانه جنگ در غزه پایبند است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۱۶

به گرارش راهبرد معاصر. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو با نشریه فاکس نیوز در اظهاراتی مضحک مدعی شد که محور ایرانی در منطقه را از بین برده است و پس از آن سوریه خود به خود سقوط کرد.

 

در حالی که بسیاری از تحلیلگران صهیونیستی سفر نتانیاهو به آمریکا را برای وانمود کردن به پیروزی و کاستن از حجم شکست‌های رژیم صهیونیستی در جنگ غزه و لبنان می‌دانند، وی مدعی شده است که توافق با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، اسرائیل را قوی‌تر کرده و امکان تحقق پیروزی سریع و تغییر خاورمیانه را فراهم کرده است.

 

نتانیاهو که از نتایج سفر به آمریکا ذوق زده به نظر می‌رسد، در این مصاحبه گفت: ما با همراهی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می‌توانیم روند تاریخ را تغییر دهیم و از ثبات بیشتر و بادوام‌تر برخوردار شویم.

 

وی با طرح این ادعا که ۷۵ درصد از اسرای اسرائیلی را زنده آزاد کرده و تلاش دارد باقی آنها را نیز آزاد کند، گفت که به تحقق اهداف سه گانه جنگ یعنی از بین بردن حماس و آزادی اسرای اسرائیلی و تضمین اینکه غزه دیگر تهدیدی برای اسرائیل نباشد، پایبند است.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که خود نیز از واکنش عمومی به غیر قابل تحقق بودن طرح رئیس جمهور آمریکا آگاهی دارد، گفت: این طرح اولین پیشنهاد جدید طی سال‌های اخیر است و می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. رئیس جمهور ترامپ مطالبی را مطرح می‌کند که ممکن است مردم در ابتدا غافلگیر شوند، اما سپس متوجه می‌شوند که این یک ایده است.

 

نتانیاهو بعد از ۱۵ ماه نسل کشی و پاکسازی نژادی در غزه در این گفتگو تلاش کرد جنبش حماس را عامل ویرانی و کشتار در این منطقه قلمداد کند و مدعی شد که کشورهای عربی و کشورهای حاشیه خلیج فارس باید تأمین مالی بازسازی غزه را بر عهده بگیرند تا فرصت خود برای اثبات توجه به این منطقه را از دست ندهند.

 

در حالی که مردم غزه طی ۱۵ ماه گذشته در برابر وحشیانه‌ترین جنایت‌های ارتش رژیم صهیونیستی ایستادگی کردند، اما حاضر به ترک این منطقه نشدند، نتانیاهو در این مصاحبه مدعی شده که اگر گزینه ترک غزه به ساکنان این منطقه داده شود، آنها این کار را انجام خواهند داد.

 

وی گفت که آمریکا نیروی نظامی به غزه ارسال نخواهد کرد یا تأمین مالی بازسازی آن را بر عهده نخواهد گرفت، بلکه تأمین مالی مستقلی برای آن ایجاد خواهد کرد.

 

نتانیاهو اجبار «استیو ویتکوف» نماینده ترامپ در منطقه برای انجام تبادل اسرا و آتش بس را رد کرد و بدون اشاره به اینکه چرا بعد از مخالفت‌های طولانی مدت با آتش بس نظر خود را در خصوص آن تغییر داده، گفت که بعد از عملیات هفتم اکتبر دیگر هیچ صحبتی از دولت فلسطینی باقی نمی‌ماند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار