مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

آخرین وضعیت آنیلا کودک سنندجی که توسط نامادری‌اش مورد ضرب وشتم شدید قرار گرفته بود

مدیر کل بهزیستی استان کردستان گفت: در حال حاضر نامادری آنیلا در خانه حضور ندارد و برای زایمان در بیمارستان بسر می‌برد و پدر او اعلام کرده است که نامادری را از خانه اخراج کرده است و دیگر اجازه بازگشت او را به خانه نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین رسولی» مدیر کل بهزیستی استان کردستان در خصوص آخرین وضعیت آنیلا، کودک سنندجی که توسط نامادری‌اش مورد ضرب وشتم شدید قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر نامادری آنیلا در خانه حضور ندارد و برای زایمان در بیمارستان بسر می‌برد. طی گفت‌وگویی که با پدر آنیلا داشتیم، وی اعلام کرده است که نامادری را از خانه اخراج کرده است و اجازه بازگشت او را به خانه نمی‌دهد.

وی افزود: پدر آنیلا در کنارش است و سازمان بهزیستی در ادامه، پرونده کودک را پیگیری و شرایط را بررسی می‌کند و اگر شرایط خانه دوباره نامساعد بود، کودک به بهزیستی ارجاع داده می‌شود. پدر از این شرایط بسیار ناراحت است و اعلام کرده اجازه بازگشت نامادری را پس از ترخیص از بیمارستان نمی‌دهد.

مدیر کل بهزیستی استان کردستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط کودک و خانه مساعد است. اقدامات بعدی بهزیستی استان پیگیری وضعیت کودک است و شرایط را رصد خواهیم کرد. اگر شرایط خانه، مساعد باشد، خانه پدر بهترین مکان برای کودک است و اگر شرایط خانه برای کودک نامساعد بود، بهزیستی مداخله می‌کند و کودک را تحویل می‌گیرد.

رسولی تصریح کرد: بر اساس شرایط فعلی پدر کاملا از کودک حمایت می‌کند و شرایط مساعد است و حال کودک هم خوب است. به گفته پدر کودک، نامادری به گونه‌ای کودک را مورد ضرب وشتم قرار داده و تهدید کرده که حق ندارد به پدرش چیزی بگوید و بسیار بیشتر بچه را به خودش وابسته کرده تا پدر متوجه نشود.

حسین رسولی پیشتر گفته بود: در پی تماس بیمارستان بعثت سنندج با اورژانس اجتماعی بهزیستی مبنی بر مشاهده مورد مشکوک به کودک آزاری، بلافاصله همکاران اورژانس اجتماعی وارد عمل شدند و بررسی‌های لازم انجام گرفت. در ابتدا پدر این کودک منکر هرگونه آزار و اذیت کودک می‌شد و نامادری وی عنوان می‌کرد این دختر بچه در مدرسه دچار حادثه شده است. چند روز بعد از ترخیص کودک از بیمارستان، این کودک به خاطر کتک کاری و آزار و اذیت نامادری‌اش - جای کبودی روی گردن وی کاملاً مشهود بود - برای بار دوم توسط پدر به بیمارستان منتقل شد. این بار پدرش مجبور شد به همراه پسر ۱۵ ساله‌اش (برادر دختر بچه) به آزار و اذیت این دختر بچه توسط نامادریش اعتراف کنند./ ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار